Yaşam Rock'n Coke Temmuz'da

Rock'n Coke Temmuz'da

Paylaş
Rock'n Coke Temmuz'da

Merakala beklenen Rock'n Coke Festivali'nin avantajlı biletleri satışa çıkıyor

Coca-Cola tarafından Pozitif organizasyonu ile düzenlenen Rock'n Coke Festivali, Hezarfen Havaalanı'nda müzikseverlerle buluşuyor.

Haberin Devamı

16 ve 17 Temmuz 2011, tarihlerinde yedincisi düzenlenecek olan Rock'n Coke festivalinde, eğlence ve etkinlik alanı aktivitelerinin yanı sıra; herzamanki gibi güçlü bir program, kamp alanı ve unutulmaz bir festival deneyimi müzikseverleri bekliyor.

AVANTAJLI BİLETLER SATIŞTA

Rock'n Coke'un avantajlı biletleri 1 Nisan itibariyle Biletix üzerinden satışa çıkıyor. Bu sene, ilk defa öğrenciler için yapılan ekstra indirimle, Rock'n Coke'un iki günlük avantajlı biletleri 70 TL'lik bedelle satılıyor.

2011 yılının merakla beklenen etkinliği Rock'n Coke, bu sene ana sahnenin yanı sıra farklı müzik tarzlarına yer verecek yan sahneler, DJ performansları, 10.000 kişilik kamp alanı ve aktiviteleriyle festivalcilere şehir hayatını unutturacak dolu dolu bir haftasonu kaçamağı vaat ediyor.

Haberin Devamı

Müzikseverlerin keyifli zaman geçirmeleri için her türlü detayın düşünüldüğü dev festival kasabasında hayat, 16 - 17 Temmuz 2011'de de 24 saat devam ediyor.