Türkiye (Son Dakika) Rocky çırpına çırpına can verdi

Rocky çırpına çırpına can verdi

Paylaş
Rocky çırpına çırpına can verdi

İzmir'in Alsancak semtinde, mahallelinin beslediği 'Rocky' adlı sokak köpeği, bir apartmanın önündeki elektrik kaçağında akıma kapıldı ve çırpına çırpına can verdi. Mahalleli, 'Biz de çarpılırız' korkusuyla yanaşamadı. Bu sorumsuzluğun kurbanı talihsiz Rocky değil, bir insan da olabilirdi!

Alsancak semtinde, bir apartmanın önündeki kaldırıma yatan sokak köpeği, binaya elektrik sağlayan branşman hattından kaynaklandığı öne sürülen kaçak nedeniyle akıma kapıldı.

'BİZ DE ÇARPILIRIZ' KORKUSU


Köpeğin çırpınışlarına ve acı acı havlamalarına rağmen, kendileri de akıma kapılmaktan korkan çevredeki vatandaşlar müdahale edemedi. Talihsiz köpek, ıslak olan kaldırımda çırpınarak telef oldu.

Sokakta yaşayan köpeğe yıllardır bakan esnaf Özer Ergin hemen polise haber verdiklerini belirterek şunları anlattı:

'SORUMSUZLUK KURBANI'


"Gelen TEDAŞ ekipleri akımı kestiklerinde iş işten geçmişti. Rocky’nin havlayışı hala kulağımda. Arıza daha önce giderilse Rocky yaşacaktı. TEDAŞ ekipleri, branşman kablosunun patlaması nedeniyle elektrik kaçağının meydana geldiğini söyledi. Yaptıkları ölçümde apartmanın kapısında da elektrik kaçağı olduğunu tespit ettiler. Bölgede sık sık bu tür arazılar oluyor, vatandaşlar kendileri elektrikçi çağırıp yaptırıyor. Islak kaldırımda kartonların üzerine yatan Rocky sorumsuzuluk kurbanı oldu."

Özer Ergin çok sevdiği ve yıllarca baktığı köpeği, İzmir’in Kemalpaşa İlçesi’nde, kendisine ait olan bahçeye gömdü.

Mustafa OĞUZ / İZMİR, (DHA)

Haberin Devamı