Spor Rodrigo artık Kartal

Rodrigo artık Kartal

Paylaş
Rodrigo artık Kartal

Beşiktaş, 19 yaşındaki Brezilya asıllı İspanyol golcü Rodrigo Moreno'yu 1 yıllığına kiraladı

Beşiktaş, Benfica'nın 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Real Madrid'ten transfer ettiği 19 yaşındaki Brezilya asıllı İspanyol golcüyü 1 yıllığına kiraladı.

Beşiktaş golcü transferinde büyük bir sürprize imza atarak, Benfica'dan Rodrigo Moreno'yu kiralık olarak renklerine bağladı.

Haberin Devamı

İspanya'ya dün çıkarma yapan Asbaşkan Serdar Adalı ile yönetim kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Teknik Direktör Bernd Schuster'ın alınmasını istediği 19 yaşındaki Brezilya asıllı İspanyol golcü için Benfica kulübü ile dün pazarlık masasına oturdu.

Siyah beyazlı yöneticiler yapılan görüşmeler sonunda Portekiz kulübü ile Rodrigo'nun bir yıllığına anlaşma sağladı. Beşiktaş'ın, Real Madrid altyapısından yetişen genç golcünün satış opsiyonunu da aldığı öğrenildi.

Bu transferde Teknik Direktör Schuster ile Guti'nin başrolü oynadıkları ortaya çıktı. Schuster'in, Real Madrid'de görev yaptığı dönemden tanıdığı Rodrigo'nun alınması için yönetime başvurduğu, Guti'nin de yakından tanıdığı İspanyol oyuncu için olumlu referans verdiği belirlendi.

Haberin Devamı

Benfica, Rodrigo'yu, 6 Ağustos tarihinde Real Madrid'den 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer etmişti

(Milliyet)