Spor Roger Federer ve Rafael Nadal'ın nasırlı elleri...

Roger Federer ve Rafael Nadal'ın nasırlı elleri...

Paylaş
Roger Federer ve Rafael Nadal'ın nasırlı elleri...

Tenis dünyasının iki efsane ismi. Bir kortların Ekselansları Federer, diğeri, toprak kortun yenilmezi Nadal ve onların parlak kariyerlerinin kahrını çeken elleri...

Posta.com.tr

Roger Federer ve Rafael Nadal'ın nasıl efsane olduklarını ellerine bakarak anlamak mümkün.

Dünya çapındaki tüm turnuvaları sayısız kez kazanan iki efsanenin raket tutmaktan nasır tutan elleri, sosyal medyada paylaşım rekoları kırıyor.

REKORUN SAHİBİ NASIRLI ELLER!


Kariyerinin 19. Grand Slam şampiyonluğuna ulaşarak kendisine ait olan rekoru bir adım daha ileri taşıyan Federer, Wimbledon’da da 8. kez mutlu sona ulaşarak, bu alanda Pete Sampras ile paylaştığı rekorun tek başına sahibi oldu. İsviçreli efsane ayrıca ATP dünya sıralamasında beşinci basamaktan üçüncülüğe tırmandı.

Yıllarca ATP'nin 1 numarası olan Ekselansları'nın bu seviyeleri nasıl bu kadar başarılı oynadığını elleri çok açık anlatıyor.


BAŞARILARININ HARİTASI


Federer'in en sıkı rakibi ise Rafael Nadal... Onun elleri de başarılarının haritası gibi...

Fransa Açık'ta 2005 yılında kazandığı ilk Grand Slam şampiyonluğundan bu yana her yıl en az bir Grand Slam zaferi tadan Nadal, 2014 Roland Garros şampiyonluğuyla, seriyi 9 yıla çıkardı. 2015 ile birlikte yaşadığı sakatlıklardan sonra formunu kaybeden İspanyol, bu sene kortlara bomba gibi döndü.

Dünya tenisinin en sıradışı isimlerinden Nadal'ın tenis kariyerinin gösterişli anları, bu ellerin eseri...







Haberin Devamı