Dr. Haydar Dümen Rol yaparak yaşanmaz
HABERİ PAYLAŞ

Rol yaparak yaşanmaz

Haberin Devamı

Evlilik çocuk oyuncağı değil. Bu yüzden zorla evlendirilenler ya da sevmediği biriyle yaşamak zorunda kalanlar ne cinsellikten ne de hayattan zevk alıyor. Kadınların bir kısmı huzuru bozulmasın, sorun çıkmasın diye, bazen de eşinin korkusundan orgazm taklidi bile yapıyor. Hanımlar, rol yaparak yaşanmaz. Bu ne size ne yuvanıza mutluluk getirir.

Kocamla sevişirken sevgilimi düşünüyorum

28 yaşında bir kadınım. Zorla evlendirildim. 3.5 yıldır evliyim. Birlikteyken hiç orgazm olamadım, numara yapıyorum ama ilişkiye girmek bana işkence gibi geliyor. 8 ay önce hayatıma biri girdi. Cinselliği onunla tattım. Eşimden boşanmayı düşünüyorum. Eşimle sevişirken hâlâ sevgilimi hayal ediyorum. Ne yapacağım?

CEVAP: Sevgili okurum, işin zor. Zamanla sevgilini unutacaksın. Ama bu şartlarda bu evlilik ne kadar sürer, ya da sen buna nasıl dayanırsın bilmiyorum. Sorun sevgilinde değil kocanda. Bir bakıma seni o yola iten kocan. Ama böyle olacağına, aile ve kişisel gücün yetseydi de yeniden bir yuva kursaydın. Günün birinde nasıl olsa bazı patlamalar olacak. Bir de bunların üzerine çocuk yetiştirme sorumluluğu için bir kere daha kartını oynayacaksın. Devamsa sineye çekeceksin. Değilse kuracağın yeni dünyanın hesaplarını iyi yapacaksın.

Nişanlıma yalan söylüyorum

18 yaşında bir kızım. Nişanlımla sevişirken zevk alamıyorum. Üstelik ona da “Zevk alıyorum” diye yalan söylüyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor?

CEVAP: Sevgili yavrum, alışacaksın. Yalan söylemeye biraz daha devam. Ama sevgilinin ruhuna hitap edemediğini sanıyorum. Birazcık konuşsanız, sohbet etseniz, birazcık ilişkinize renk katsanız, duygu yoğunluğuna girseniz, manzara seyretseniz. Arada bir gezip dolaşsanız. Şakalaşıp koşuştursanız falan filan. Şimdilik böyle gitsin.

Devamı 2. sayfada...

Penisim kalın, su zımparasıyla zımparalasam incelir mi?

17 yaşındayım, hormon bozukluğundan dolayı penisim çok büyük. Kız arkadaşımla ilişkiye girmeyi denedik ama sevgilim çok bağırdı. Hiçbir şey yapamadık. Bir abi bana “Su zımparasıyla zımparala, incelir” dedi. Acaba incelir mi?

CEVAP: Okurlarıma benden bir mektup: Ya Allah dedim, çıktım yola, bakmak için sağa sola. Nedir şu insanların hali, gençlerin ahvali? Gözümü açmamla bir çalıya dolandım. ‘Hayırdır’ diye oflayıp hayıflandım. Bir adım daha, bir kayaya tosladım. Yılmadım, yürümeye başladım. Sağımda anakonda, solumda kobra, önümde eski bir traktör. Matkap ve vibratör. Bir yere atılmış nacaklar, kimilerinde açılmayan, kimilerinde kapanmayan bacaklar. Kartallar tepemde, atmacalar, şahinler toplanmışlar bir yerde, keskin gözlerle bakıyor. Girip yuva yapacak delik arıyorlar. İyi ama, girişte var bir perde, kiminin başı girecek derde. Kimi kan arayacak boş yere. Bunlara alıştık ama penisi su zımparasıyla inceltmek de nasıl bir herze? Nasıl yanıt verilir bu hergeleye?

İlk gece ilişkiye girerken karım çok bağırdı

24 yaşındayım. İki ay önce evlendim. Gerdek gecesi eşimle ilişkiye girerken eşim çok bağırdı. Ben onunla bir daha ilişkiye giremedim. Psikolojim bozuldu. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Değerli okurum, sabırlı ve sakin ol. Sendeki sistem bozulmaz. Üzülüp kaygılanırsan sorunun çözümü uzar. Ama bu arada o bilinen haplardan alarak atı kamçılarsan saplandığı yerden çıkar. Düz yolda da kamçıya gerek kalmaz. Ama eşinin sorununun çözülmesi gerekiyor. Ben vajinismus olarak değerlendiriyorum. Umarım öyle değildir. Öyle de olsa, çözeriz.

Meninin çıkmasını engelliyorum

17 yaşındayım. Mastürbasyon yaptıktan sonra tam boşalacağım sırada meninin çıkmasını engelliyorum. Sizce bu durum ileride sorun yaratır mı?

CEVAP: Sevgili okurum, yaratır. Neden engelliyorsun ki? O meni kesesinden çıktıktan sonra idrar yollarına daha da zorlarsan idrar kesesine kaçar. Zaten işe yaramayan, imalattan çıkmış bir malzemedir. İçeride tutmanın sana bir yararı olmaz, zararı olur.

Devamı 3. sayfada...

İkinci el şişme bebek aldım, ilişkiye girmem sakıncalı mı?

Geçenlerde ikinci el şişme bir bebek aldım ve birkaç defa kullandım. Herhangi bir hastalık kapmış olabilir miyim? Şişme bebekle birlikte olmam sorun yaratır mı?

CEVAP: Vah benim değerli okurum, bugünlere mi düşecektin. Haydar Hoca’nın umutlarını mı söndürecektin? Oysa ben size ne kadar güvenip bel bağlıyorum. Ayağınız tökezlenince de hüngür hüngür ağlıyorum. Yahu, dul şişme bebek alınır mı? Yenisiyle, ikinci el arasında olsun 15-20 lira fark. Üstelik ikinci el şişme bebekte deneyim ve ustalık da yok. Bir de hastalık kaptın mı diye kuşkuya kapılıyorsun. Bütün sorunu 15-20 lira için yapıyorsun. Elime sopa alıp seni kovalayacağım ama yine iyilik meleğin koştu yardımına. Mikrop falan kapmadın, hasta da olmadın. Ama ruhunun inceliklerini kollamadın. Kendini gerçek cennette yollamadın. Yanarım, yanarım ona yanarım.

Erkek çocuk sahibi olmak için hangi saatte ilişkiye girilmeli?

25 yaşında bir kadınım. 3 tane kızım var. Eşim erkek çocuk istiyor. Acaba hangi saatte ilişkiye girersek oğlumuz olur?

CEVAP: Değerli okurum, sabah saatleri cin saatlerdir. Uykudan uyanmış, enerji bedene depolanmış, spermlere haberler yollanmış. O saatte yapılacak çocuk cin erkek olur. Akşam yatsıyla, gece yarısı arasında kadın yorgun ve nazlı, iş için sazlı, niyazlı beklentiler içinde... O saatte yapılacak ilişkide çocuk kız olur. Yahu, aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? Bu işin bir de genetik tarafı var. Onu hiç mi düşünmediniz? Sorduğunuz bilgiler tıbbın internetine düşmedi. Bu tavada bilimsel bir yaklaşım pişmedi. Haydar Hoca’nın kafası şişti ama sizin hâlâ hiçbir yeriniz şişmedi. Gelirim ama yanınıza, aklınızı başınıza toplayın.

Arabada ilişkiye girersek çocuk motor sevdalısı olur mu?

Burada yer alan yazılar, Dr. Haydar Dümen'in Posta gazetesinde geçmişte yazdığı yazıların derlemesinden oluşmaktadır. Dr. Haydar Dümen'in günlük yazılarını Posta gazetesinden takip edebilirsiniz...

3

Sıradaki haber yükleniyor...
holder