Hamit Turhan Roller değişti
HABERİ PAYLAŞ

Roller değişti

Haberin Devamı

Her ikisi de madalyonun iki yüzü. Biri olmadan diğerinin hiçbir önemi yok. Birbirlerinin varlık nedenleri. Türk futbolunun olmazsa olmaz iki değeri. Birlikte, ama birbirlerine karşı! Onlarsız bir hayat düşünülemez.
Bu sezon gelenek olduğu üzere yine şampiyonluk yarışının içindeler. Ligde son 6 haftaya girilirken Fenerbahçe, Galatasaray’a oranla daha avantajlı. Bu farkı yaratan da bu yıl taşıdıkları futbol değerleri.
Eskiden Fenerbahçe ‘Transferin Şampiyonu’ydu. Şimdi ise Galatasaray. Fatih Terim’li yıllarda zaferden zafere koşan Aslan’ın en büyük silahı ‘Takım Ruhu’ydu. O ruh bugünlerde Saracoğlu Stadı’nda ortaya çıktı. Yani roller değişti.

MONŞERLER TOPLULUĞU

Fenerbahçe’nin gol dahi yemediği son 5 maça bakıldığında; koşan, basan, yardımlaşan, mücadele eden, rakiple boğuşan, pes etmeyen, terini son damlasına kadar çimlere akıtan, pozisyon zenginliği yaratamamasına rağmen taraftarıyla bütünleşen, coşan, coşturan bir futbolcu topluluğuyla karşılaşırsınız.
Galatasaray’da ise karşınıza çıkan, ‘Monşerler Topluluğu’! Doğaldır, bu tablo sonuçlara ve şampiyonluk yarışına da yansıyor. Aslında Bursa ve Beşiktaş için de aynı şeyleri söyleyebiliriz.
Onlar da takım olma özellikleriyle ön plana çıkıyor. Başarıları tesadüf değil. Galatasaray’ın en zayıf halka olarak ortaya çıkması da öyle...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder