Spor Roma'da seribaşı dökümü

Roma'da seribaşı dökümü

Paylaş
Roma'da seribaşı dökümü

Teniste "Rome WTA Tour" turnuvasının 3. tur maçları seribaşı raketler için kabus oldu

Merkez Kort’ta oynanan günün ilk maçında dünya 1 numarası ABD’li Serena Williams, Alman Andrea Petkovic ile karşılaştı.

1 saat 45 dakika süren mücadeleden Serena Williams, 6-2, 3-6 ve 6-0’lık setlerle 2-1 galip ayrıldı ve çeyrek finale yükseldi. Serena, çeyrek finalde Rus raket Maria Kirilenko ile mücadele edecek.

WOZNIACKİ ELENDİ

2 numaralı seribaşı raket Danimarkalı Caroline Wozniacki ise İspanyol Jose Maria Sanchez karşısında oyuna tutunamadı ve 6-4 ve 6-2’lik setlerle 2-0 kaybetti.

Sanchez, çeyrek finalde Çek Lucie Safarova ile oynayacak.

Serena Williams’ın ablası ve dünya 4 numarası Venüs Williams da, İsrailli Shaar Peer’i 6-3 ve 6-4’lük setlerle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Venüs, çeyrek finalde Sırp raket Jelena Jankovic ile eşleşti.

DEMENTIEVA, IVANOVIC'E KAYBETTİ

Dünya 6 numarası Rus Elena Dementieva da eski dünya 1 numarası Sırp Ana Ivanovic’e 6-1 ve 7-6(5)’lik setlerle 2-0 kaybederek, "Rome WTA Tour"a veda etti.

7 numaralı seribaşı bir diğer Sırp raket Jelena Jankovic ise 11 numaralı seribaşı Belçikalı Yanina Wickmayer’i 6-2 ve 6-0’lık setlerle zorlanmadan yendi.

Polonyalı 8 numaralı seribaşı Agnieszka Radwanska da Çek rakibi Lucie Safarova’ya çekişmeli geçen maçın ardından 6-1, 3-6 ve 6-7(1)’lik setlerle 2-1 yenildi ve turnuvaya veda etti.

KİRİLENKO RAKİP TANIMIYOR

İkinci turda 5 numaralı seribaşı ve vatandaşı Svetlana Kuznetsova’yı eleyerek, büyük bir sürprize imza atan Rus raket Maria Kirilenko da Slovak rakibi Dominika Cibulkova’yı 4-6 ve 6-1’lik iki set sonucunda 2-1 yendi.

Turnuvaya bugün çeyrek final maçlarıyla devam edilecek.

2

Haberin Devamı