Magazin Roman Abramovich tarihin en büyük nafakasını ödeyecek!

Roman Abramovich tarihin en büyük nafakasını ödeyecek!

Paylaş
Roman Abramovich tarihin en büyük nafakasını ödeyecek!

Dünyaca ünlü iş insanı Roman Abramovich ile üçüncü eşi Dasha Zhukova boşanıyor. 8 milyar euro'luk servetiyle dünyanın en zengin insanlarından biri olan Abromovich'in tarihteki en yüklü nafakayı ödeyeceği iddia edildi

Dünyaca ünlü iş insanı Roman Abramovich ile üçüncü eşi Dasha Zhukova boşanıyor.

8 milyar euro'luk servetiyle dünyanın en zengin insanlarından biri olan Abromovich'in tarihteki en yüklü nafakayı ödeyeceği iddia edildi.

İŞ ORTAĞI OLARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEKLER

50 yaşındaki Rus oligarkı Roman Abramovich, 10 yıllık eşi Dasha Zhukova'dan boşanacağını açıkladı. Abdamovich'in boşanma olayına rağmen iş ortağı olduğu 36 yaşındaki Zhukova ile çalışmaya devam edeceği öğrenildi.



Chelsea'nin patronu, 2007'de boşandığı eşi Irina Vyacheslavovna Malandina'ya 167 milyon euro nafaka ödemişti. Bu rakam dünya tarihinde ödenen en büyük dördüncü nafaka olarak geçmişti. Abramovich, iddialara göre Dasha'ya vereceği nafakanın dünyada şu ana kadar kayıtlara geçen en yüksek miktarda olacağı belirtildi.

BOŞANMA MALİYETİNİ HAFİFLETMEK İÇİN DAVAYI RUSYA'DA AÇACAK

Abramovich'in boşanma maliyetini hafifletmek için davayı Rusya'da açacağı belirtildi.Böylelikle Rus iş insanının, süper lüks dairelerini, yatlarını ve otomobillerini koruma altına almayı hedeflediği açıklandı.

Haberin Devamı