Dr. Haydar Dümen Romantizm kazandırır
HABERİ PAYLAŞ

Romantizm kazandırır

Haberin Devamı

İkili ilişkiler sevgi, aşk, anlayışla yürür. Ama romantizm olmazsa olmazdır. Gençseniz, flört ediyorsanız hayatın tadını çıkarın. Birlikte vakit geçirin ama cinselliği yaşamayı biraz erteleyin. Böyle durumlarda kızlar romantik, nazik ve beklentisi olmayan erkekleri tercih eder, unutmayın.

BÖYLE SORU YOK!

Kadınlar penisimden korkuyor

Penisimin boyu 25 santim. Kadınlar penisimi görünce korkuyorlar. Bunun için ne yapmam lazım? Yardım edin.

Cevap

Hiçbir şey yapmana gerek yok değerli okurum. Gece sarıl yat, sabah ayağa kalk, bir yerlere tutun. Uyku sersemi bacaklarına dolaşmasın ki dengeni bul, seni yere yuvarlamasın. Sandalyeye oturacaksın, dikkat et başı altında kalıp mengeneye sıkışmış gibi olmasın.

Orada burada sokakta falan ufak bir uyarı alırsa “Ne, ne, nerede?” der gibi kıpraşmaya başlarsa hiç olmaz ve herkes hoşgörüyle bakmaz. Bu nedenle öncelikle kalabalıkta dikkatli ol. Kadınlardan uzak dur. Yapacağım yardımlar bunlar, kalanını da sen bul. Evleneceğin kadının haberi olsun. Ya “Mutluluğu kendim buldum” diye övünsün ya da “Ne ettim neyledim de başıma bu geldi” diye dövünsün.

Kocam erken boşaldığını kabul etmiyor

34 yaşında, 2 yıllık evli kadınım. Çocuğumuz yok. Kocam 2 dakika olmadan boşalıyor. Sürenin bana yetmediğini söylüyorum. Defalarca doktora gidelim dedim. “Sorun sende, sen git” dedi. Yol gösterin.

CEVAP

Sevgili okurum, erkeklik ülkemizde böyledir, hem sever hem döver! Nedense bu ikiyüzlülükle evliliklerde erkeklere son derece ödün verilir. Bana göre senin adamının ne cinsellikten ne kadından haberi var. Yüzlerce yıl önce bir düzen kurulmuş, kadınlar tepside hindi dolması gibi erkeklere sunulmuş!!!

Beğenirlerse ne âlâ, beğenmezlerse yollar çok. Bu piyangodan payını alan kadın yakalarsa şansını mutluluğa kul köle olur. Kuru kuru yutkunur, kocasının emir kulu olur. Kısacası üç aşağı beş yukarı böyledir sevgili okurum, eşinin erken boşalması tedavi edilir ve gereken yardım yapılır. Eğer tedavi istemezse bu evlilik son bulur.

İlişkide sadece 3 dakika dayanıyorum

28 yaşında, 3 yıldır evli erkeğim. Penisim 9 santim, ilişkide en fazla 3 dakika dayanabiliyorum. Ne yapmalıyım? Bana bir ilaç önerin.

CEVAP

Değerli okurum, hemen açtım telefonu eczacı arkadaşıma. Ya bak böyle bir istek var. Senden öneri alayım, okuruma yardımda yalnız kalmayayım dedim. Arkadaşım başladı saymaya. 40’ıncısına geldiğinde dur dur diye haykırdım, ben iyi bir ilaç istiyorum deyince bu kez arkadaşım alındı, “Ya ben sana kötüsünü verir miyim, bunca yıllık dostluğumuza ihanet eder miyim?” dedi.

Sonra 40 çeşidin içinden birini seçti, en iyisi bu diye tarifini okudu. Tanımlamada kılıkırk yarmış gibi neredeyse 3-4 sayfayı dolduran bilgiler... Okuyan inansa da inanmasa da kafayı yer uçarsa ne âlâ, uçmazsa kanadı kırılır, yığılır oraya. Değerli okurum, iyi ilaç vereyim de nasıl göndereyim? Bari onu almak için bir uzmana gidiver hem de derdini anlatıver.

İktidarsız mıyım?

19 yaşındayım. İlişki sırasında sertleşme yaşayamıyorum. Hatta tam sertleşmeden boşalıyorum. İktidarsız mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bu yaşlarda iktidarsızlığın yüzde 95’i psikolojik kaynaklıdır. Bu da bir kıza, partnere alışmakla, o ortamı tanımakla yani zamanla geçer. Yine o koşullarda gerekirse uzman yardımı da alınabilir. Ama gezinti dünyasında gezerken ayakta çay, kahve içilmez.

Mastürbasyon yapınca penisim kitleniyor

18 yaşındayım. Mastürbasyon yapınca penisim kitleniyor, boşalamıyorum. Penisim şişiyor ve kendimi çok halsiz hissediyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, üroloji uzmanına başvur.

Sertliğini kaybediyor

Erken boşalma sorunum var. Boşaldıktan sonra benimki hemen sertliğini kaybediyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, fiziksel yapın normal. Ancak erken boşalma evlilik koşullarında tedavi edilebiliyor. Pek çok erkek bundan şikayetçi. Tedavi olmanı öneriyorum.

Eşimi seviyorum ama...

29 yaşında kadınım. Eşimi çok seviyorum ama ilişkide acı çekiyorum. Onunla bir araya gelmeye korkar oldum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, ilk önce bir kadın doğum uzmanına gideceksin. Orada organik bir sebep yoksa, bu acıyı yok ederiz.

Neden boşalamıyorum?

24 yaşındayım. 1 yıldır kız arkadaşımla ilişkiye giriyoruz. Mastürbasyonda sorun yok ama ilişkide boşalamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyona alışmandan kaynaklanıyor. Bu tür alışkanlıklar evlilikte de sürüyor. Evlilik bundan zarar görüyor. Mastürbasyonu elden geldiğince azalt. Cinsel birleşmeyi hem öğren hem de bedenini ona şartla. Çünkü doğalı o.

Erken boşalır mıyım?

29 yaşındayım, cinsel organım 8 santim. Kızlardan utandığım için ilişkiye giremiyorum. Mastürbasyon yaparken de erken boşalıyorum. İlişkiye girdiğimde de böyle erken boşalır mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, biraz antrenman şart. Erken boşalman tedavi edilebilir. Bu da genellikle evlilik koşullarında oluyor. Kilon fazla ise dikkat et. Şimdiden harekete geç. Hayatını düzene sok. Kızları bırak, evliliğe doğru git.

Kanama kaç gün sürer?

23 yaşındayım. Kız arkadaşım da 22 yaşında. Sevgilim hamile kalmaktan çok korkuyor. İçine boşalmazsam hamile kalır mı? Bir de kızlık zarı yırtılınca kanama kaç gün sürer?

CEVAP

Değerli okurum, vajinanın üzerine boşaldığın zaman hamile kalma ihtimali vardır. Kızlık zarı kanaması başladığı anda da bitebilir ama bazen ara ile birkaç saat ya da 1 gün kanama olabilir.

Donakalıyorum

24 yaşında, bakire kızım. Erkek arkadaşımla seviştiğimizde tam orgazm olacakken donakalıyorum. Sizce neden böyle oluyor?

CEVAP

Sevgili okurum, beyninin bir noktasında sorumluluğun ya da aldığın eğitimin baskıları var. Bir yerde suçluluk duygusuna kapıldığını sanıyorum. Bu da bilinçaltından kaynaklanıyor. Aslında bunları kolay aşacaksın. Ortada sorun göremedim.

Sürekli kızdan kaçıyorum

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla 2 yıllık birlikteliğimiz var. O sürekli benimle ilişkiye girmek istiyor ama ben kaçıyorum. Acaba ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, dengeleri korumaya çalış. Bazen otur, bekle, bazen kaç. Ama kaçarken uzun yaşam yolunun doğrusunu seç. Hem ayağın kaymasın hem de bu çılgın kız arkadaşın birazcık doğru ölçülere gelsin.

Büyütücüler işe yarıyor mu?

Penis büyütücülerin aslı var mı? Bitkisel, penisi büyütür deniyor. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, aslı da astarı da yok. Ama satan için kazancı çok. Boşuna paralar uçmasın havaya, umudunuz da gitmesin.

Nasıl küçülteyim?

18 yaşındayım. Penisim 19 santim. Kız arkadaşımla ilk defa ilişkiye girdik. Penisim büyük olduğundan kızın canı çok yandı. Penisimi küçültmek için ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, küçülmez. Spermlerim biter mi? 16 yaşındayım. Penisim 10 santim. Bir de fazla mastürbasyon spermleri bitirir mi? CEVAP Sevgili yavrum, sperm üretimi kesintisizdir. Çok mastürbasyona gerek yok. Haftada 3-4 kere yapabilirsin. Kilo alma, fazla kilonu ver. Mevcut penisin senin işini ileride yapar.

Günün sözü

Mutsuzluk huya dönüşmüşse sarayda bile odalar karanlık gelir. H.D

Sıradaki haber yükleniyor...
holder