Mehmet Coşkundeniz Romantizmin ölmediğini kanıtlayan 10 ünlü çift
HABERİ PAYLAŞ

Romantizmin ölmediğini kanıtlayan 10 ünlü çift

Haberin Devamı

İstedikleri kadar “Teknoloji romantizmi öldürdü” desinler... Ölmediğini kanıtlayan çok şey var. O kanıtlardan biri de yine teknolojiyi kullanarak sosyal medya hesaplarında aşklarını paylaşan ünlüler. Ben en romantik 10 ünlü çifti seçtim. Üstelik bu sayfada göreceğiniz fotoğrafların tamamı, kendi Instagram hesaplarından alındı...

Başak Dizer - Kıvanç Tatlıtuğ

Magazin gündeminden hiç düşmeyen bir çift. Yok Kıvanç’ın annesi Başak’ı istemiyor, yok aralarında bu yüzden sorunlar yaşanıyor falan filan... Bunların hepsini kulak arkası edip evliliklerini de aşklarını da gönüllerince yaşıyorlar. Instagram’daki romantik pozları da aşklarının ne derece güçlü olduğunu kanıtlıyor.

Burçin Terzioğlu - İlker Kaleli

‘Poyraz Karayel’ dizisindeki ‘rol icabı’ aşkları gerçeğe döndü. Gerçek hayattaki aşklarını da tıpkı dizideki gibi ‘dolu dizgin’ yaşıyorlar. Birbirlerine sevgi sözcüklerini hiç esirgemiyorlar. Sosyal medyadaki paylaşımlarında da aşklarını ilan etmekten kaçınmıyorlar. Ne diyelim, böyle aşk, böyle romantizm dostlar başına...

Merve Boluğur - Murat Dalkılıç

“Evlilik aşkı öldürür” diyenler bu çiftimize bir baksın. Aşkı nasıl yaşattıklarını, nasıl romantik anlar yaşadıklarını görsün. Aşkı evlilik değil, insanlar öldürür. Siz heyecanınızı diri tutamıyorsanız aşkın ne suçu var? Bu çifti her bir arada gördüğümde yaşadıkları mutluluk bana da yansıyor.

Gizem Hatipoğlu - Hakan Hatipoğlu

Survivor aşıkları... İyi ki aşık olmuşlar, iyi ki evlenmişler. Hem mesleki anlamda başarılılar, hem de aşkta. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Evlendikten sonra ne Hakan Gizem’i engelledi, ne de Gizem Hakan’ı. Bugüne kadar aralarının bozuk olduğuna dair bir tek dedikodu bile duyulmadı. Böyle aşka, şapka çıkarılır.

Sevim Emre - Orhan Gencebay

Tam 43 yıldır birlikteler. Aralarındaki aşkı Sevim Emre şu sözlerle anlatmıştı: “Ben sende beni buldum...” Ya Orhan Gencebay? “Ölümde bile birlikte olalım” diyerek kendisi ve Sevim Emre için iki kişilik mezar yeri alıp aşkının büyüklüğünü gösterdi. Çok uzun yıllar birlikte olmalarını ve “Aşk asla ölmez” sözünü zihinlere çakmalarını diliyorum.

İrem Derici - Lider Şahin

Lider Şahin’in annesinin söylediği o saçma sözlere karşılık vermediği için önceleri İrem Derici’ye kızıyordum. Ama şimdi görüyorum ki, yaptığı şey sözlerin altında kalmak değil, aşkına sahip çıkmakmış. Instagram’da aşklarının her halini öyle açıkça paylaşıyorlar ki; şu komik fotoğrafta bile aşkı ve romantizmi algılayabiliyorsunuz.

Sinem Kobal - Kenan İmirzalıoğlu

Birbirlerine çok uyduğunu düşündüğüm çift. Birlikte zaman geçirmekten büyük keyif aldıkları ortada. Yok Kenan çocuk istiyormuş da, yok Sinem “Kariyerim” diye karşı çıkıyormuş da, yok bu yüzden araları bozukmuş da... Geçelim efendim bunları geçelim. Aşkları bu kadar güçlü olduktan sonra çocuk da yaparlar kariyer de...

Yolanthe Cabau - Wesley Sneijder

8 yıldır evliler. Galatasaraylılar’ın ‘Yenge’ dediği Yolanthe her daim eşinin yanında. Instagram sayfasında paylaştığı romantik fotoğraflar insanı mest ediyor. Mutlu evlilik, aşk dolu evlilik, romantik anlarla süslenmiş evlilik, insana iş hayatında da başarıyı getiriyor. Kanıt istiyorsanız bu çiftimize bakın lütfen.

Ferda Yar - Mesut Yar

Evlendikleri gün oradaydım. Birlikte birçok anımız var. Tatillerimiz, yemeklerimiz, sohbetlerimiz... Aşklarının birinci elden tanığıyım. Mesut’u Ferda’sız, Ferda’yı Mesut’suz düşünmenin imkanı yok. Üstelik öyle güzel geziyorlar ki, aşklarını değil ama o gezdikleri yerleri kıskanmamak elde değil. Hey gençler, bir akşam buluşsak mı ne?

Aslı Enver - Murat Boz

Birbirlerine çok yakıştıkları kesin. Geçtiğimiz günlerde “Ayrıldılar” diye söylenti çıkınca ikisi de Instagram’a aşk dolu fotoğraflarını koyarak dedikodulara son verdiler. İlişki dediğimiz şey zaman zaman dinginleşir, zaman zaman alevlenir. Zaten çok yoğun çalışan bu çiftimizin iş nedeniyle az görüşmesi aşklarının bittiği anlamına gelmiyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder