Spor Romario'ya alkolmetre cezası

Romario'ya alkolmetre cezası

Paylaş
Romario'ya alkolmetre cezası

Brezilyalı efsanevi eski futbolcu Romario, polislerin uzattığı alkolmetreyi üflemediği için 530 dolar para cezasına çarptırıldı

Başkent Rio de Janeiro’da, Pazartesi günü sabahın erken saatlerinde trafik polislerince durdurulan Romario, kendisine uzatılan alkolmetreyi üflemeyi reddetti.

Polislerin, alkolmetreyi neden üflemediğine dair sorusunu yanıtsız bırakan Romario, bir arkadaşını arayıp, aracını onun kullanmasını istedi. Eski futbolcu, bu davranışı üzerine 530 dolar para cezası aldı.

23 yıllık futbol kariyerinden sonra evvelki yıl yeşil sahalara veda eden 44 yaşındaki Brezilyalı forvet oyuncusu, geçen yıl Temmuz ayında çocuğunun nafakasını ödemediği için bir gece nezarette tutulmuştu.

YAŞAYAN EN BÜYK FUTBOLCULARDAN

Romario, aynı ay içinde vergi kaçakçılığı nedeniyle de sıkıntılı günler yaşamıştı

Brezilya Milli Takımı’nın 1994 yılında Dünya Kupası’nı kaldırmasında büyük rol oynadığı için "Altın Ayakkabı" ödülüne layık bulunan Romario, FIFA’nın 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında da "Yaşayan En Büyük 125 Futbolcu" arasında sayılmıştı. Döneminin yıldız futbolcusu, bin gole ulaşan sayılı forvetlerden biri olarak da tarihe geçmişti.

Haberin Devamı