Spor Ronaldinho'nun Fenerbahçe - Galatasaray derbisi tahmini

Ronaldinho'nun Fenerbahçe - Galatasaray derbisi tahmini

Paylaş
Ronaldinho'nun Fenerbahçe - Galatasaray derbisi tahmini

Türkiye nefesini tuttu, akşam oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisine kilitlendi. Kadıköy'de karşı karşıya gelecek ezeli rakiplerin karşılaşması tam 84 ülkede yayınlanacak. Karşılaşmayla ilgili Ronaldinho'nun tahmini ise 2-1 Fenerbahçe'nin lehine

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi bu akşam saat 19.00'da başlayacak. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak maçı bein Sport canlı yayınlayacak. Fenerbahçe-Galatasaray maçında Bülent Yıldırım düdük çalacak. Ekrem Kan ve Kemal Yılmaz’ın yardımcı hakemler olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Ümit Öztürk.

DÜNYANIN GÖZÜ DERBİDE


Türkiye'nin nefesini tutup izleyeceği derbi, dünya futbol tarihine damga vurmuş isimlerin de gündeminde. Brezilya'nın efsane futbolcularından Ronaldinho, derbiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ronaldinho, her ne kadar Galatasaray'ın formda, Fenerbahçe'nin de biraz daha geride olmasına karşın derbiyi 2-1 Fenerbahçe'nin kazanacağını iddia etti.


ALEX TRİBÜNDE, PODOLSKİ'DEN MESAJ VAR


Fenerbahçe'nin efsane butbolcularından Alex De Souza da Kadıköy'de olacak ve tarihi derbiyi statta izleyecek. Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Podolski ise sosyal medyadan takımınma destek veriyor. Dün TT Arena'da taraftarıyla buluşan Galatasaray'ın fotoğrafını paylaşan Podolski, 'Aslanlar antrenmanda kükrüyor' mesajını takipçileriyle paylaştı.


6 YIL SONRA TARİHİ TESADÜF


Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yarın oynanacak olan derbi 6 yıl sonra aynı gün ve aynı teknik direktörlerle oynanacak.

6 sene önce yine Aykut Kocaman ve Fatih Terim’in takımların başında olduğu 17 Mart 2012’de oynanan Fenerbahçe Galatasaray derbisi 2-2 beraberlikle sonuçlanmış ve maçı da Bülent Yıldırım yönetmişti. Müsabakada sarı-lacivertliler Mousa Sow ve Alex de Souza'nın golleri ile 2-0 öne geçerken, sarı-kırmızılılar ise Johan Elmander ve Hakan Balta'nın golleri ile skoru 2-2 yapmıştı.



O maçta forma giyen Volkan Demirel, Fernando Muslera, Hakan Balta ve Selçuk İnan yarın oynanacak olan müsabakada da takımlarının kadrosunda yer alıyor ve teknik direktörlerinin şans vermesi halinde sahadaki yerini alacak.

BU KOREOGRAFİ AÇILACAK


Derbide Fenerbahçe tribünlerinde 'Aslan terbiyecisi' temalı bir koreografi açılacak. Sosyal medyadan paylaşılan bir fotoğrafta elinde kırbaç olan sarı laciver formalı bir Fenerbahçeli futbolcunun fotoğrafı paylaşıldı.

Haberin Devamı