Spor Ronaldo Aslan'ı düşünmüş!

Ronaldo Aslan'ı düşünmüş!

Paylaş
Ronaldo Aslan'ı düşünmüş!

Almeria maçında sakatlanarak oyundan çıkan Portekizli yıldız, Galatasaray karşısında oynamak istediği için tebdir amaçlı kenara alındığını söyledi. Ronaldo, Arena'daki karşılaşmada hat trick yapmıştı

İspanya La Liga’da Almeria ile yapılan maçta sakatlanan Real Madrid’in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo’nun durumunun ciddi olmadığı bildirildi. Real Madrid’in 14. hafta mücadelesinde Almeria’ya konuk olduğu ve 5-0 kazandığı maçın 53. dakikasında sakatlanan ve yerini genç oyuncu Jese’ye bırakan Ronaldo, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, “Tedbir amaçlı maça devam etmedim. Büyük bir sorun yok, ilk yarıda bir darbe aldım ve ağrı hissettim” ifadesini kullandı. Oyundan çıktıktan sonra soyunma odasında ilk kontrolleri yapılan Ronaldo, çarşamba günü Galatasaray’a karşı oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçını düşünerek, karşılaşmaya devam etmediğini belirtti.

HER YERDE REKORA KOŞUYOR

Öte yandan AS Gazetesi’nin internet sitesinde yer alan haberde, Real Madrid’in dün yapılan ilk idmanında kalecilerin ve yedek oyuncuların saha antrenmanına çıktığı, Ronaldo’nun ise diğer takım arkadaşlarıyla salonda çalıştığı kaydedildi. Portekizli yıldız, karşılaşmanın 3. dakikasında Madrid ekibinin ilk golünü kaydederek, Hugo Sanchez’in Real Madrid’de 164 gollük kariyer rekoruna da ortak oldu. Kulübün en golcü ismi Raul, 228 golle zirvede yer alıyor.

Haberin Devamı