Magazin Ronaldo Bodrum turizmini patlattı

Ronaldo Bodrum turizmini patlattı

Paylaş
Ronaldo Bodrum turizmini patlattı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 4 gündür sevgilisiyle birlikte tatilini geçiren dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo turistik ilçede günün konusu oldu

Ronaldo'yu görmek isteyen yerli ve yabancı turistler için Barbaros Koyu’na günlük tur düzenlenmeye başlandı. Ronaldo'yu görüntülemek isteyen basın mensupları ise zodiak bot ile otele yanaşmaya çalışırken, Ronaldo'nun tenis maçından sonra otelin bahçesinde sevgilisi ile kısa bir yürüyüş yaptığı görüldü.

Haberin Devamı

RONALDO, CEP TELEFONU VE FOTOĞRAF MAKİNASI İLE KENDİSİNİ GÖRÜNTÜLEYEN TATİLCİ İKİ GENCE TEPKİ GÖSTERDİ

Muğla'nın Bodrum İlçesi’nde tatilini geçiren Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli futbolcusu Ronaldo Pazar günü tatile geldiği Yalı Beldesi'ndeki Kempinski Barbaros Bay Hotel'de bugün (Perşembe) Rus sevgilisi 25 yaşındaki Irina Shayk ile birlikte kısa bir yürüyüş yaptı. Ardından VIP araç ile 4 kilometre uzaklıktaki Sea Garden Tatil Köyü'nün tenis kortlarına giden Ronaldo tenis eğitmeni Ali Tetik ile birlikte yaklaşık 1.5 saat tenis oynadı. Ronaldoyu cep telefonu ve fotoğraf makinası ile görüntüleyen tatilci iki gencin, Ronaldo'nun koruma müdürü tarafından verilen talimat ile tatil köyü güvenlik görevlileri tarafından hafıza kartlarının alınarak fotoğrafların silindiği ve sert tepki gösterildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

BARBAROS KOYUNA RONALDO TURLARI

Ronaldo ve sevgilisini görüntülemek isteyen basın mensupları denizden zodiak botlarla ve kayalıkların arasından fotoğraf çekmeye çalışırken otelin güvenlik görevlilerinin tepkileriyle karşılaştı. Basın mensuplarının otelin bulunduğu koyu terk etmeleri istendi. Bu arada 4 gündür tatil yapan Ronaldo Bodrum'da en çok konuşulan konuların başında gelmeye başladı. Bugün sabah saatlerinde Bodrum Limanı ve Kumbahçe İskelesi’nden hareket eden sekiz günübirlik tur teknesi, Primetime isimli dev gemi ile ona yakın özel yat sekiz mil uzaklıktaki Ronaldo'nun tatil yaptığı otelin bulunduğu Yalı Beldesi’ndeki Barbaros Koyu’na gelerek ünlü futbolcuyu görmeye, fotoğrafını çekmeye çalıştıysada başararılı olamadılar.
Ronaldo' nun öğle saatlerinde Twin Waves isimli yat ile mavi yolculuğa çıkacağı ve yarın akşam saatlerinde de Bodrum'dan ayrılacağı öğrenildi.

Yaşar ANTER / BODRUM, DHA