Magazin Ronaldo, cennet koylara hayran kaldı

Ronaldo, cennet koylara hayran kaldı

Paylaş
Ronaldo, cennet koylara hayran kaldı

Ronaldo, cennet koylara hayran kaldı

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde 5 gündür Rus sevgilisi Irina Shayk ile tatil yapan, yaklaşık 8 ada ve 30’a yakın koy gezen dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun, cennet koylara hayran kaldığı öğrenildi. Ronaldo’nun Bodrum’da villa fiyatlarını sorduğu ve ormanlık alan içerisinde bin metrekarelik bir villa bulunduğu takdirde satın alabileceğini söylediği belirtildi. Koy gezilerine devam eden Ronaldo, objektiflerden gizlenmek için her türlü önlemi denedi. Dürbünle çevreyi gözetledikten sonra sevgilisi Irina ile yatın üzerine çıkan Ronaldo, aldığı önlemleri yeterli bulmayıp üzerlerine çarşaf örttü.

Haberin Devamı

Yalı Beldesi’ndeki Kempinski Barbaros Bay Hotel’de kalan Ronaldo, daha önce gazetecilere yakalndığı için dünkü turunda ilginç önlemler aldı. Ronaldo, dün sabah saatlerinde otelin su sporları merkezinden Rus sevgilisi 25 yaşındaki İrina Shayk ile birlikte önce küçük bir bota binip hızla ayrıldı ve iki koy ileride kendisini bekleyen ’Twin Waves’ adlı yata geçerek otel çevresinde bekleyen gazetecileri atlattı.

Ronaldo ardından yatla açıldığı Gökova’da en ücra köşeleri tercih etti. Lüks yat önce Orak Adası’na gitti, ardından Boncuk, Akbük ve Küçük Hurma koylarına yanaştı. Ronaldo sevgilisi Irina Shayk ile bu koylarda denize girip yüzdü. Ronaldo tekneye çıktığında da sık sık eline dürbünü alıp çevreyi gözetledi, gazeteci aradı.

Haberin Devamı

45 DERECEDE ÇARŞAF ALTINDA AŞK

Bodrum’a 30 mil uzaklıkdaki teknelerin yanaştığı ve kara ulaşımı olan Büyük Hurma yerine, buraya 2.5 kilometre uzaklıkta, kara ulaşımı ve tesisi olmayan Küçük Hurma koyunu tercih eden Ronaldo’ye gezdiren ’Twin Waves’ yatı, başka tekne bulunmayan koya demirledi. Ancak Haremhan koyunda sevgilisiyle sarmaş dolaş yakalanan Ronaldo, bu kez tedbiri elden bırakmadı. Rus sevgilisi ile sarmaş dolaş olan Ronaldo üzerlerine bir çarşaf örttü. Ronaldo, 45 derece sıcakta, güneş altında zor anlar yaşadı. Birara gazetecileri farkeden Ronaldo yatın kaptanına demir alma talimatı verdi ve yat rotasını Sedir (Kleopatra) Adası’na doğru çevirdi.

RONALDO KOYLARA HAYRAN KALDI

Ronaldo’nun 4 gün içerisinde yaklaşık 8 ada ve 30’a yakın koy gezdiği ve cennet koylara hayran kaldığı öğrenildi. Ronaldo’nun kaldığı oteldeki bir işadamı aracılığı ile Bodrum’da villa fiyatlarını sorduğu ve ormanlık alan içerisinde bin metrekarelik bir villa bulunduğu takdirde satın alabileceğini söylediği belirtildi.

TÜRKİYE'DEN AYRILDI

Bodrum’a 19 Haziran’da gelen Ronaldo, tatilini tamamladı. Bodrum’un koylarını gezen ve bol bol tenis oynayan yıldız futbolcu, beraberindekilerle
Milas-Bodrum havalimanına geldi.

Spor kıyafetler giyen ve rahat tavırlar sergileyen Ronaldo, Demirören Grubuna ait özel uçağa bindi. Ronaldo, uçağa binişinden önce koruma görevlileri ve bazı havaalanı personeline sarılarak vedalaştı. Ronaldo’nun, Portekiz’e hareket ettiği bildirildi.

Haberin Devamı

Yaşar ANTER/ BODRUM (Muğla), (DHA) - AA