Spor Ronaldo Manchester'ı özlüyor

Ronaldo Manchester'ı özlüyor

Paylaş
Ronaldo Manchester'ı özlüyor

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, eski takımı Manchester United'ı özlediğini söyledi

FIFA tarafından İsviçre’nin Zürih kentinde düzenlenen ödül töreninde konuşan Portekizli yıldız, "Kırmızı Şeytanlar"da güzel günler geçirdiğini belirterek, "Gerçekten Manchester United’ı özlüyorum. O takımda 6 sene oynadım ve birkaç iyi dostumu arkada bıraktım. Ama şu anda Real Madrid’e odaklandım ve burada da gayet mutluyum" ifadelerini kullandı.

GIGGS'İN SÖZLERİNE YANIT


Geçtiğimiz günlerde Manchester United’ın deneyimli oyuncusu Ryan Giggs’in kendisiyle ilgili "Biz hiçbir zaman tek kişilik bir takım olmadık. Bu nedenle de Ronaldo’yu özlemiyoruz.

Dünyanın en iyi futbolculardan birisi, ancak söylemek zorundayım ki, o gittikten sonra takımımızda çok az bir farklılık hissediyorum" sözlerini de değerlendiren Ronaldo, "İnsanların benim hakkımda ne düşündükleri kendi bilecekleri iş" yorumunu yaptı.

"REAL MADRİD'LE ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUM"

Real Madrid’teki hedefleriyle ilgili de konuşan Ronaldo, "Elimizden gelenin en iyisini yaparak lig şampiyonluğunu ve Şampiyonlar Ligi’ni kazanmaya çalışacağız. Bu zor olacaktır ama çok çalışırsanız ve kendinizi adarsınız futbolda her şey mümkündür" değerlendirmesinde bulundu.

Yıldız futbolcu, gelecek yıl Güney Afrika’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda İngiltere’nin iyi şeyler yapabileceğini, milli takımın kaliteli bir kadroya ve iyi bir teknik direktöre sahip olduğunu kaydetti.

Haberin Devamı