Spor Ronaldo: Özel bir futbolcuyum

Ronaldo: Özel bir futbolcuyum

Paylaş
Ronaldo: Özel bir futbolcuyum

Real Madrid'in Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, "İnsanlar beni havaalanlarında seviyor, statlarda ise bana hakaret ediyor" dedi

İspanyol El Mundo gazetesinde bugün yayımlanan röportajında Ronaldo, La Liga’da deplasmanda oynadıkları birçok maçta ıslıklanmasıyla ilgili, "Ben özel bir futbolcuyum ve bundan dolayı ıslıklandığımı sanıyorum.

Ama beni ilgilendirmiyor, çünkü bunlar beni daha fazla motive ediyor. İngiltere’de de benzer şeyler oldu ve hemen geçti" yorumunda bulundu.

25 yaşındaki Ronaldo, futbolu bıraktığı zaman "her şeyi kazanan bir futbolcu olarak hatırlanmasını" isterken, "Ben şimdiye kadar her şeyi kazandım ama sonuna kadar kazanmaya devam etmekten yorulmayacağım" ifadelerini kullandı.

Portekizli futbolcu, Real Madrid’de "9" numarayı seçmesiyle ilgili ise "9 mutluluk, 10 maksimum demek ve bu yüzden asla 10 numarayı giymeyeceğim. Ben her zaman daha mutlu olabileceğimi düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

Ronaldo açıklamalarında ayrıca, "diskoya gitmesi" eleştirileri yapanların kendisini tanımadığını, sadece tatillerde diskolara gittiğini söyledi. Real Madrid’de mutlu olduğunu ve dünyanın en iyi kulübünde forma giydiğini kaydeden Ronaldo, Real Madrid’in en kısa zamanda Barcelona kadar övgü alacağını belirtti.

Haberin Devamı