Spor Ronaldo tehlike atlattı

Ronaldo tehlike atlattı

Paylaş
Ronaldo tehlike atlattı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde tatilini geçiren dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo sabah saatlerinde sevgilisi ile jet ski gezisinde inanılmaz hareketler sergiledi

Sahilden üç mil açıkta seyreden tur teknesine yanaşarak el sallayan Ronaldo üzerine gelen katamaranı fark etmeyince tekne ile katamaran arasında sıkışma tehlikesi yaşadı, katamaran son anda dümenini kırarak ünlü futbolcuya çarpmaktan kurtuldu. Ronaldo'nun Rus manken sevgilisi de tur teknelerinin önüne geçerek tehlikeli hareketler yaptı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde tatilini geçiren Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli futbolcusu Ronaldo, Yalı Beldesi'ndeki Kempinski Barbaros Bay Hotel'de güneş ve denizin tadını çıkartıyor. Beşiktaş bayrağı asılı Twin Waves isimli 20 metrelik yat ile zaman zaman mavi yolculuğa çıkan Ronaldo iki gündür koyda Rus manken sevgilisi 25 yaşındaki Irina Shayk ile birlikte jet skiye bindi. Ronaldo Pazartesi günü sahilden 3 mil açıkta yaptığı jet ski gösterisi ile futbolda olduğu kadar jet skide de ustalığını gösterdi. Ronaldo için bugün (Çarşamba) kaldığı otele Bodrum'daki bir su sporları merkezinden 220 beygir gücünde saatte 130 kilometre hız yapabilen iki jet ski getirildi.

TUR TEKNESİNDEKİ TURİSTLER RONALDOYU TANIMADI

Sabah erken saatlerde sevgilisi ile otelin su sporları merkezine gelen Ronaldo ardından Shayk ile ayrı ayrı jet skiye binerek denize açıldı. Sahilden üç mil açıldıktan sonra kendisine refakat eden koruma botundan aniden büyük bir hızla ayrılan Ronaldo'nun jet skiyi çılgınca kullandığı görüldü. Ronaldo Yalı Beldesi açıklarında otelinden yaklaşık 6 mil uzaklaştıktan sonra seyir halindeki Troguy isimli günü birlik tur teknesinin yanına giderek teknede bulunan yerli ve yabancı turistlere el salladı ancak teknedekiler kendisini tanımadı.

TEKNENİN ALTINDA KALACAKTI

Jet skinin hızını düşürerek bir süre tur teknesinin yanında seyreden Ronaldo, tur teknesindeki yerli ve yabancı turistlerle konuşmak için iki metre kadar daha yaklaştığı anda, karşısından gelen yelkenli katamaranı göremeyince çarpma tehlikesi yaşadı. Katamaranı kullanan turistin son anda dümen kırması ile kazadan kurtulan Ronaldo bu kez teknenin burun tarafından çarpma ve teknenin altında kalma tehlikesi geçirdi. Ronaldo teknedekilerin uyarısı üzerine uzaklaşırken, bu kez sevgilisi Shayk'ın hızla giden teknenin önünden manevralar yaparak geçmeye çalışması dikkat çekti.

RONALDO ÇILDIRDI

Ronaldo'nun iki gündür gazete ve televizyonda çıkan fotoğrafları için konakladığı otelde gerginlik yarattığı ve bugün Sea Garden Otel'de öğle saatlerinde yapacağı tenis maçını iptal ettiği öğrenildi. Ronaldo'nun koruma müdürünün ise Kempinski Barbaros Bay Hotel Halkla İlişkiler Müdürü Gizem Oflazoğlu ile görüşerek, Ronaldo'nun tatil yaptığı sürece fotoğraflarının çekilmemesi için gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasını istediği, bu arada oteldeki müşterilerden de Ronaldo fotoğrafının çekilmemesi konusunda uyarılar yapıldığı öğrenildi. Otelin bulunduğu Barbaros koyunda otel güvenlik yetkilileri tarafından Ronaldo'yu çekmek için koya gelen bazı vatandaşlara müdahale edildiği ve halka açık koydan uzaklaşmalarının istendiği bu nedenle tartışmaların yaşandığı görüldü.

Ronaldo ve Shayk yaklaşık 30 dakika süren jet ski gezisinden sonra kaldıkları otele döndü. Ronaldo ve sevgilisinin bugün öğle saatlerinde motor yat ile Gökova'ya açılacağı, yata otelden bol miktarda yiyecek ve içecek takviyesi yapıldığı görüldü.

Haberin Devamı

DHA