Magazin Ronaldo ve sevgilisinden sıcak görüntüler

Ronaldo ve sevgilisinden sıcak görüntüler

Paylaş
Ronaldo ve sevgilisinden sıcak görüntüler

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde tatil yapan dünyaca ünlü Portekizli futbolcu açıldığı Gökova koylarında denize girdi. Teknede güneşin tadını çıkartan ünlü futbolcu, ıssız koylara çektiği teknede sevgilisi Rus manken Irina Shayk ile görüntülendiğinden habersiz samimi pozlar verdi

Dünyaca ünlü futbolcu Ronalda bugün öğleden sonra, kaldığı Kempinski Barbaros Bay Hotel'den Twin Waves isimli 20 metrelik lüks yat ile Gökova koylarına açıldı. Tekne ile Orak Adası, Kara Ada Haremtan Koyu ve Akvaryum koylarını gezen Ronaldo Rus manken sevgilisi 25 yaşındaki Irina Shayk ile bol bol denize girip güneşlendi.

Ronaldo lüks yatın arkasında sevgilisiyle birbirlerini ıslatıp eğlenirken, teknenin burun kısmında birbirlerine güneş yağı sürüp güneşlendi. Ronaldo ve sevgilisi Shayk'ın lüks yatın ön kısmına güneşlendikleri sırada samimi görüntüleri DHA objektiflerine takıldı.

Shayk'ın ten rengi bikini giydiği görüldü. Mavi yolculuğa çıkan ve sevgilisi ile tekne üzerinde saatlerce vakit geçiren Ronaldo'nun sevgilisi ile birbirinden samimi hareketlerini gören hayranları ise el sallayıp çifti selamladı. Ronaldo ve sevgilisi tekne üzerinde meyve yiyerek tatilin tadını çıkardı. Ronaldo Gökova koylarında yaklaşık 6 saat gezdikten sonra kaldığı otele geri döndü.

Haberin Devamı