Spor Ronaldo'dan tatile özel pozlar

Ronaldo'dan tatile özel pozlar

Paylaş
Ronaldo'dan tatile özel pozlar

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Cristiano Ronaldo, Bodrum'da 42 dereceyi bulan öğle sıcağında 2 saat tenis oynadı

İspanyol devi Real Madrid’in dünyaca ünlü Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo, Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in daveti üzerine geldiği Türkiye’de Pazar günü öğle saatlerinde özel bir jetle Bodrum’a geçti.

Yanında 25 yaşındaki Rus sevgilisi Irina Shayk’la birlikte Yalı Beldesi’ndeki Kempinski Barbaros Bay Hotel’e yerleşen Ronaldo, pazartesi günü ’mavi yolculuğa’ çıkarak, cennet koyları gezdi.

Kaldığı otelde bugünü dinlenerek geçiren Ronaldo öğle saatlerinde 4 kilometre uzaklıktaki Sea Garden Hapimag Tatil Köyü’ne giderek yaklaşık 42 derece sıcak altında 2 saate yakın tenis oynadı.

Tenis eğitmeni Ali Tetik ile tenis oynayan Ronaldo’yu yerli ve yabancı turistler de büyük ilgiyle izledi. Ronaldo’nun koruma müdürünün fotoğraf çekmek isteyen turistleri engellediği görüldü.

Ronaldo tenis oynarken sevgilisi Shayk ise otelin havuz başında güneşlenerek vakit geçirdi. Yaklaşık iki saat süren tenis maçı sırasında sık sık İngilizce espiri yapan Ronaldo’nun tenis eğitmenine "10 gündür tatildeyim ve yaklaşık iki kilo aldım bu nedenle bugün egzersiz yapmak zorunda kaldım, tenis oynayarak ve yüzerek formda kalmaya çalışıyorum, burada tatil yapmak gerçekten mükemmel, özellikle yeşillikler içerisindeki koylara hayran kaldım, iki üç gün daha buradayım" dediği belirtildi.

Ronaldo tenis maçının sonunda Saliha Oktay Veysel İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören 15 yaşındaki hayranı Mehmet Gönül ile sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gönül, "5 yıldır Ronaldo’nun maçlarını izliyorum, fotoğraflarını odama asıyordum benim için bugün çok büyük bir sürpriz oldu. Biranda Ronaldo’yu tenis oynarken görünce maçın bitmesini bekledim ve hatıra fotoğrafı çektirdim, benim için en güzel tatil armağanı oldu" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Ronaldo’nun üç gün daha Bodrum’da tatil yapacağı ve ’Twin Wave’ isimli yat ile koyları gezeceği belirtildi.

Yaşar ANTE/DHA

Haberin Devamı