Spor 'Rotasyon başarının anahtarı'

'Rotasyon başarının anahtarı'

Paylaş
'Rotasyon başarının anahtarı'

Bursaspor'un Arjantinli futbolcusu Batalla, Ertuğrul Sağlam'ın takım içindeki rotasyonunun, tüm futbolcuların oynamaya hazır olmalarını sağladığını söyledi

Batalla, Fenerbahçe karşısında 2-0 geriden gelip sahadan 3-2 galip ayrılmaları ve böylece deplasmanda alınan 3 puanın gelecekle ilgili hedefleri açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

Her geçen gün Bursa’ya ve yeşil-beyazlı takıma daha fazla alıştığını, yolda karşılaştığı taraftarların ilgisi sayesinde kendisini evinde gibi hissettiğini belirten Batalla, bunun da performansına olumlu yansıdığını belirtti.

"Bursaspor için şampiyonluktan söz edilebilir mi?" yönündeki soruya Batalla, "Biz şampiyonluğu değil, bir sonraki maçımızı kazanmayı düşünüyoruz. Bu bizi önemli başarılara veya şampiyonluğa götürebilir" yanıtını verdi.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN ERKEN"

Batalla, "Şampiyonluk için konuşmak erken. Bu takımı strese sokabilir. Rahat olur sadece bir sonraki maçı düşünürsek bu bizi bir yerlere götürecektir" dedi.

Batalla, geldiği günden bu yana performansında her maç artış olduğunu, ilerleyen haftalarda performansını daha da yükseltip takıma daha fazla katkı sağlamak istediğini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı