Ekonomi 'rtehavalimanı'nı 33 liraya aldı, 50 bin dolara satıyor

'rtehavalimanı'nı 33 liraya aldı, 50 bin dolara satıyor

Paylaş
'rtehavalimanı'nı 33 liraya aldı, 50 bin dolara satıyor

Yapımı devam eden 3.havalimanının adının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın isim ve soy isminin baş harflerinden oluşacağı yönündeki haberler Kahramanmaraşlı girişimci Fatih Nalbantbaşı'nı harekete geçirdi

Nalbantbaşı, http://rtehavalimani.com adresinin isim hakkını aldı. Nalbantbaşı, teklif gelmesi durumunda 50 bin dolara satacağını söyledi.

3. havalimanına 'RTE' isminin verileceği Taraf gazetesinin bugünkü manşetinde yer aldı. Ulaştırma ve Haberleştirme Bakanı Lütfi Elvan’ın kesin bir dille yalanlamadığı konu ile ilgili tartışmalar sürerken, rtehavalimani.com alan adı alındı.



Kahramanmaraş’ta yerel gazetecilik yapan Fatih Nalbantbaşı, ünlü isimlere ait alan adlarını ilk önce alan isim olarak biliniyor.

'BU SABAH ALDIM'

Rtehavalimani.com ismi için de alan adını bu sabah almış. Kendi iddiasına göre, bu konuda AK Parti çevrelerinden kulis bilgisi de aldığını ifade ediyor.

50 BİN DOLARA...

Nalbantbaşı, “rtehavalimani.com için 50 bin dolar istiyorum. İngilizce versiyonunu da aldım. 5 bine yakın alan adı bizde. Mustafa Sarıgül, Emine Erdoğan gibi bir çok ünlü ismin alan adı bizim elimizde. Bugün medinemekke.com ismi için 10 bin dolar teklif ettiler satmadım. Bir ara milli içki ayran tartışmaları vardı. Ben o süreçte milliicki.com için alan adını aldım ve bir ayran firması bunu bizden satın almak istedi. ” Nalbantbaşı, rtehavalimani.com alan adı için 33 TL ödediğini söyledi.

Nalbantbaşı, en son Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın alan adını, Başbakan Erdoğan'ın açıklamasından 2 saat önce aldığını da sözlerine ekledi.

Dinçer GÖKÇE / HÜRRİYET

Haberin Devamı