Cumartesi Postası 'Ruh eşimi buldum'

'Ruh eşimi buldum'

Paylaş
'Ruh eşimi buldum'

Seray Sever 'Manda Yuvası' adlı filmde oynadı. Aşkta da ruh ikizini buldu. İş adamı Eray Sünbül ile aşk yaşayan Seray Sever aralarındaki 10 yaş farkı umursamadıklarını söylüyor

PINAR YILDIZ YÜKSEL
pinar.yildiz@posta.com.tr

Haberin Devamı

‘Manda Yuvası’ filmindeki rolünüz nasıl?

Bir maden şirketinin yöneticisi Sevda rolündeyim. Filme 40’ıncı dakikada giriyorum. Köylüler ‘maden var’ söylentisi çıkarıyorlar, ben de gidip kârlı bir şekilde onu çıkarmaya çalışıyorum. Sevda rolünü çok sevdim.

Film köyle çekildi. Köy hayatına uyabildiniz mi?

Gümüşlük’teydim teklif geldiğinde. Deniz kenarından Kastamonu gibi yüksek bir yere çıkmak zor oldu. Hastalandım, serum verdiler ama havası çok güzel bir yer. Bildiğin şehir çocuğuyum Ağaç, çiçek, kuş isimlerini hiç bilmem. Ama doğaya özlemim vardı, onu gidermiş oldum.

Doğada bir hayat ister gibisiniz...

Bodrum’da bir çiftlik kurmak istiyorum. Hayvanlarımız, ağaçlarımız olsun diye bir hayalimiz var.

“Hayalimiz” derken?...

Haberin Devamı

Sevgilim Eray’la (Sünbül). On yıl sonra kendimi eşim ve çocuğumla çiftlikte görüyorum. “Dubai’de ticaret yapacağım”

Nasıl gidiyor Eray Bey ile ilişkiniz?

Çok iyi. O Dubai’de şimdi iş nedeniyle. Bir ben gidiyorum, bir o geliyor. Dip dibe bir ilişki yaşıyorduk. Şimdi bazen bir aylık aralar bile oluyor ve bu bize çok zor geliyor. Ama benim de Dubai’de ticaret yapmakla ilgili planlarım var.

Evlenmeyi düşünüyor musunuz?

Hayattan öğrendiğim; akışına bırakmak. Sadece birlikte olmaktan mutlu ve huzurluyuz.

Nasıl bir ilişkiniz var Eray Bey’le?

Ruhsal bir birliktelik bizimkisi. Böyle deyince kimse anlamıyor ama konuşmadan bile anlaşabiliyoruz. Sevgilim bana “Kadın olsam sen olurdum” diyor. Ben de ona “Erkek olsam sen olurdum” diyorum. Ruh eşi olmak işte bu diye düşünüyorum. Ruh eşimi buldum. Yaşı genç ama o daha olgun, sakin, ben daha neşeli, hareketli ve çocuksuyum.

'ASTROLOJİ DİPLOMASI ALACAĞIM'

Astrolojiyle de ilgileniyorsunuz...

10 yıldır ders alıyorum. Diploma alacağım.

Astroloji hayatınızı nasıl etkiliyor?

Öyle etkili ki “Merhaba” dediğime burcunu sorarım (gülüyor). Astroloji fal değil, özgür irade var. Meteoroloji gibi düşünün: Dışarıda yağmur var, şemsiyeyi almak ya da almamak senin tercihin.

Hayatınıza birini alınca da burcuna mı bakıyorsunuz önce?

Tabii. Çevremdekiler de yeni bir işe ya da ilişkiye başlarken bana soruyorlar.

Haberin Devamı

Gerginliğinizi nasıl atıyorsunuz?

Bu sabah çok gergin, huzursuz ve stresli kalktım mesela. Yahya Hazretleri’ne gittim, namaz kıldım, kendime geldim. Galiba ben duayla atıyorum stresi.

'Yaş, her şey demek değil.'

Aranızdaki 10 yaş fark basında çok konuşuldu. Sizi etkiliyor mu bu konu?

Farkındalık boyutu yüksek, ruhsal bir şey yaşadığımız için bunun hesabını yapmıyoruz. Ben de o da başka kişileri tercih edebilirdik ama birbirimize kilitlendik. Ortak hayallerimiz var, ölümsüz olduğunu düşünüyoruz ilişkimizin. Basının sürekli altını çizerek yaş farkından konuya girmesi Eray’ı rahatsız ediyor. Erkekler, kendilerinden 30 yaş küçük kadınlarla evleniyorlar ve bu kimseye tuhaf gelmiyor. Demek ki yaş her şey demek değil.

Çocuk istiyor musunuz?

Evet. Ama sırf çocuk doğurmak için evlenmem. Ruhsal birlikteliğim olduğu için evlenirim.

Kadınlar da evlilik teklif ediyor artık. Siz teklif eder misiniz?

Bu konuda gelenekselciyim. Evlenme teklifi diye bir şey kalmadı, yaşarken o ilişki evliliğe gider mi gitmez mi anlıyorsunuz.

Haberin Devamı

“Her ilişkimde evlenme teklifi aldım” demişsiniz ama bekarsınız.

Aldım. Ayrıldıktan sonra da teklif edenler oldu. Ama evlilik teklifi almakla olmuyor. Başka kilitlenme noktaları olmalı. Ruhsal ve manevi yönden tatmin olabilmek önemli. Parası mı var, güzel mi, yakışıklı mı? Bunlara bakmıyorum.

Kavga etmiyor musunuz hiç?

Ediyoruz. Dünyevi şeyler de var ilişkide ama hemen aşabiliyoruz bunları.

Sizce seksi misiniz?

Seksilik hayatımda ön planda olmadı, hatta bazen bela oldu. Beni seksi görmesinler diye erkeksi tavırlara büründüm. Erkeklerin hayallerine girmek umurumda değil. Hatta komik geliyor. Sevgilim dışında kimsenin hayaline girmek istemiyorum.

‘Sevgilim çok havalı yemekler yapar’

Mutfakla aranız nasıl?

Mutfağı sever, rahatlamak için girerim. Şimdilerde daha çok Eray giriyor mutfağa. Benden daha güzel yemek yapıyor.

Eray Bey’in en çok hangi yemeğini seviyorsunuz?

Her şeyi çok iyi yapıyor. Öyle zevkli çalışıyor ki otur izle. Benimkiler pratik şeyler, onunkiler havalı (gülüyor). Eray’ın Bodrum’da işletmesi vardı, konuya çok hakim. Yurt dışında 3-5 ay sadece yemek işiyle uğraşmak gibi bir hayalimiz var.

Haberin Devamı

Yemek programı yapmak istemez mi Eray Bey?

Ayyy yok, onu da ekrana çıkarmayayım. O iş adamı.

Peki sizin ekrana dönmek istediğiniz bir proje yok mu?

İstediğim her çeşit programı yaptım. Şimdikiler çok sıkıcı. Bazen konuk olduğum programlarda bile sıkılıyorum. Genç kızları çıkarıyorlar, kavga ettiriyorlar, sonra “Aaa yakışıyor mu size” diyorlar. Komik geliyor çünkü işin matematiğini biliyorum. Yozlaşıyorlar.