Dr. Haydar Dümen Ruhunu doyurun
HABERİ PAYLAŞ

Ruhunu doyurun

Haberin Devamı

Kadınlar için önemli olan duygusallık, anlayış, sevgi ve ilgi. Bu koşullar varsa kadın sevdiği erkekle ilişkiye girmeyi düşünebilir. Erkekler ise bunları hesaplamaz. Onlar için varsa yoksa kaç kez ilişkiye girdikleri, cinsel organlarının boyları.. Beyler, bırakın şu boyla uğraşmayı da kadınınıza bakın. Onun ruhunu doyurun ki mutluluğu bulun

Benden sperm geliyor

20 yaşındayım. Cinsel ilişkim olmadı. Sadece mastürbasyon yapıyorum. Bu aralar sanal alemde kızlarla görüntülü sohbet ediyorum. Benden sperm geliyor ve engel olamıyorum. Acaba bende bir sorun mu var?

CEVAP

Değerli okurum, sperm falan değil. Gelen, sizlerin de bildiğiniz zevk suyu denilen kayganlaştırıcı sıvı. Hiçbir zararı yok. O meni değil. Meni olmayınca içinde sperm olmaz.

Uykudayken boşalıyorum

16 yaşındayım. Bazı geceler uykudayken boşalıyorum. Bunu sık yaşıyorum. Mastürbasyon yaparken de halsizlik hissediyorum. Bunun sebebi uykuda boşalmam olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, gece boşalmalarına fazla karışamayız. Mekanizma kendi düzenini kurmuş. Ama gündüz mastürbasyonlarınla kendini neden zorluyorsun? “Yorgunluk duyuyorum” diyorsun. Bunun tek formülü: Çek ellerini onun üzerinden. Ve haftada 3’e karar kıl. Biraz mücadele et, kazanacaksın.

Orgazm olamıyorum

Düzenli bir seks hayatım var ama orgazm olamıyorum. Erkek arkadaşım da bu durumu anlıyor ve çok üzülüyor. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Sevgili yavrum, kadınlar, kızlar genellikle böyle. Bu konunun şu an kesin tedavisi yok. Belki bir profesyonel yardım almanın yararını görürsün. Size teknik ve fizyoloji öğretilir.

Çok kısa sürede sertleşme sona eriyor

27 yaşındayım. Sertleşme çok kısa sürüyor. Bu sorun 5-6 yıldır sürüyor. İlişkide ilgimi başka yere vermezsem hemen sertleşme bitiyor. Bu sorun psikolojik mi yoksa ilaçla tedavi edilebilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, ileride de şimdi de tedavisi var. Umarım ailende ve sende şeker hastalığı yoktur. Kilon nasıl? Onu da merak ettim. Tedavide uzun süre beklemeli mi ya da olayın hemen üzerine mi gidilmeli? Bu karar senin. Bana göre ikincisi doğru. Çünkü alışkanlık yapıyor.

Kısalığı kilo yüzünden mi?

16 yaşındayım. Penisim 11 santim, kilom 65. Penisimin kısa oluşunun kiloyla ilgisi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, biraz var. Kasıktaki yağlar erirse, penis 1-2 santim daha kendini gösterir. Kilo almazsan penisin görev yapar. Kafaya takma.

Penisimin boyu uzar mı?

18 yaşındayım. Penisim ereksiyon halinde 10 santim. Bu ileride bana sorun çıkarır mı? Boyu daha da uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, 10 santim işini görür. Bütün erkekler için cinsel organın aksesuarlara gereksinimi vardır tıpkı araba gibi. Bir araba düşün, radyosu yok. Olmaz. Isıtıcısı, soğutucu yok, olmaz. Eğer sen duygularını, ruhunu, dilini çok iyi kullanır, geliştirirsen senin ufak dediğin organ bütün hedefleri deler geçer. Ama kiloluysan ve zayıflarsan 2 santim kazanırsın. Operasyonla büyütmeye gerek yok.

Sürekli benden zevk suyu geliyor

Penisim sertleştiğinde hemen zevk suyu geliyor, bir şeyler izlerken de sertleşiyor. Hiç ilişkiye girmedim, bu yüzden olabilir mi? Mastürbasyon yaptığımda ise 2 saat zevk suyu geliyor. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Sevgili okurum, canlı, diri, koç gibi bir delikanlısın. Biliyorsun koçlar bir günde neredeyse 50 koyunla çiftleşebilir. İştahı olan insanın yemeğe ağzının sulanması gibi kayganlaştırmayı sağlayıcı bir maddedir o. Yani ağzımızda tükürük olmasaydı lokmaları yutamazdık, tıpkı buna benzer. Doğa neylerse iyi eyler. Ne yaratmışsa iyi yaratmıştır. Yeter ki biz, onun düzenini bozmayalım.

Ayrılmak istiyor

17 yaşında kızım. Erkek arkadaşım ilişkiye girmek istiyor. Ben kabul etmedim ama onu çok seviyorum. Sevgilim “Bana güvenmiyorsan ayrılalım” dedi. Ne yapacağımı bilemiyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, ayrılacaksın. O karnı doymamış, aklı başına gelmemiş, eli ekmek tutmamış, günlük çıkarları içinde koşan, sorumsuz delikanlıyı seksle elde tutamazsın. Bırak ayrılsın. Hem kendine hem ona iyilik etmiş ol.

Kız arkadaşım gebe kalır mı?

24 yaşındayım. 2 ay önce yurt dışından kız arkadaşım beni ziyarete geldi. Biz ilişkiye girdik. Bir ay geçti, bana adet gördüğünü söyledi. Şimdi “Adet göremiyorum, acaba hamile miyim?” diyor. Ben bu durumdan şüpheleniyorum. Adet gördükten sonra hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, halk arasında üstüne görme derler. Böyle bir durum olabiliyor. Bilmem ne demeli? Tahmini bir fikir yürütmek gerekirse hamile kalmadı.

Şişme kadını patlatırsam...

Evliyim, eşimle bir kez beraber oluyorum. İkinci kez ilişkiye girmek istediğimde en az 2 saat geçmesi gerekiyor. İlişkiden sonra da hissizleşiyorum. Ne yapmam gerekiyor? 25 yaşındayım, ilk kez bir şişme kadın aldım. İlk gece ona nasıl davranmalıyım? Onu patlatmaktan çok korkuyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Aman gözün gibi bak ona değerli okurum. Sana nice yıllar kadınlık yapacak. Seni namerde ve nasırlı ellere muhtaç etmeyecek. Patlama olayı hem gizemli hem de tehlikelidir. Bedeni patlatmayacaksın anladık. Yapımcı ya oraya lastikten bir kızlık zarı eklemiş, fiyatını da ona göre arttırmışsa, o lastik orada dursun mu, şişme de “İyi kocam var” diye şişinsin mi? İşte sorun bul.

İkinci ilişki için iki saat bekliyorum

Evliyim, eşimle bir kez beraber oluyorum. İkinci kez ilişkiye girmek istediğimde en az 2 saat geçmesi gerekiyor. İlişkiden sonra da hissizleşiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, armudun bile 10 türü, çiçeğin yüzlerce, insanların milyonlarca türü olur. Yani insandan insana fark vardır denir. Doğa senin düzenini böyle kurmuş. Ruhun, bedenin, dokularınla işte sen busun diye mühürü basmış. Sen bu akıl, ruh, zevkler ve yaşam değerlerinden bazılarını değiştirmek ister misin? “İsterim” dersen kişiliğine ters düşer, düz yolda bile tökezlersin. Cinselliğin bir de uzun yıllar sonrası var. Senin heveslendiklerin 60-70 yaşlarında tekliyorken sen 80 yaşında haftayı birbirine ekliyorsan hangisini tercih edersin? Dokunma aslana, bakma arkana.

Bir türlü orgazm olamıyorum

21 yaşında kızım, yurt dışında yaşıyorum. 3 yıldır düzenli seks hayatım var. Çeşitli ilişkiler yaşadım ama artık bunlardan zevk almıyorum. Hep bir şeyler eksik ve ben orgazm olamıyorum. Cinsel yaşama ara verdim. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Sevgili okurum, bir Türk lokumu hikayesi vardır ki yıllardır sürer gider. Türklerinki lokum, yabancılarınki ...kum mu? O Türk lokumları genelde katı, dirençli, sakızlı bile olsalar ağıza alınmamaya programlanmış dilberlerdir. Gittin yaban ellere. Özgürlük pasaportunu koydun cebe. Aaa şuna bak duruşu, ya öteki bakışı. 3’üncüsü pastayı sunuşu derken diledin ama ruhunun ortağını bulamadın. İçinde bilinçaltına kök salmış yargıları da oradan söküp atamadın ve çoğu kadın gibi orgazm olmakta zorlandın. Durumun zamanla yerine oturacak. Ancak denemeyle, kapkaç yöntemle değil, güven içinde coşkuyla, alışıp bağlanmaya doruğa ulaşacaksın.

GÜNÜN SÖZÜ

Gözyaşlarınız başkalarının neşe kaynağı olmasın. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder