Magazin Rumlar'ın yeni hedefi Anastacia

Rumlar'ın yeni hedefi Anastacia

Paylaş
Rumlar'ın yeni hedefi Anastacia

Jennifer Lopez'in KKTC'de konser vermesini engelleyen Rumlar benzer bir baskıyı 25 Eylül'de Girne'de sahne almaya hazırlanan Amerikalı şarkıcı Anastacia'ya da yapıyor

Jennifer Lopez’in geçen temmuz ayında KKTC’deki Cratos Premium Otel’in açılışına gelmesini engelleyen Rumların benzer bir baskıyı Amerikalı şarkıcı Anastacia’ya da yaptıkları ortaya çıktı. Otelin sahibi Murat Bozoğlu, 25 Eylül’de Anastacia ile Girne’de konser vermesi için anlaştı.

Haberin Devamı

23 Eylül’de Atina’da özel bir gecede sahne almaya hazırlanan şarkıcı, ardından 25 Eylül’de de KKTC’ye geçip Girne’de konser vereceğini internet sitesinden duyurdu

. Bu yazıyı gören Yunanlı organizatörler Anastacia’nın Kuzey Kıbrıs’ta konser vermesi halinde anlaşmayı fesh edeceklerini duyurdu. Bunun üzerine Anastacia’nın ekibi siteden Girne’deki konserle ilgili duyuruyu çıkardı. Ancak Anastacia’nın menajeri, Cratos Otel’le yaptıkları anlaşmaya sadık kalacaklarını, Yunanistan’daki konseri tamamladıktan sonra Girne’ye geçeceklerini belirtti.

Murat Bozoğlu, “Jennifer Lopez’e yapılan baskı Anastacia’ya da yapıldı ama bu kez anlaşmaya sadık kalacaklarını ilettiler. Umarım benzer bir sorun yaşamayız” dedi.

Haberin Devamı

LOPEZ'E DAVA YOK!

Murat Bozoğlu, 3 milyon dolar aldığı halde KKTC’de konser vermekten vazgeçen Jennifer Lopez’e karşı açmayı planladıkları yaklaşık 40 milyon dolarlık tazminat davasından vazgeçtiklerini de açıkladı. Lopez’in aldığı parayı kendilerine iade ettiğini belirten Bozoğlu, “Avukatlarımızın hesabına göre yaklaşık 40 milyon dolarlık bir tazminat hakkımız doğdu ama biz kavgacı bir işletme gibi gözükmek ve böyle bir davayla anılmak istemedik. Bakarsınız Jennifer Lopez tekrar gelebilir” diye konuştu. Ajda Pekkan’la 6, Serdar Ortaç’la 10 konser anlaşması yapan Bozoğlu otelde 23 Ekim’de Gispy King ailesinin konser vereceğini belirtti. Bozoğlu, 9 Ekim’de Amerikan kafes dövüşü turnuvasının 12.’sinin de Girne’de yapılacağını söyledi.