Futbol Rus basını isyan etti! 'Bir adamı tutamadılar'
Paylaş
Rus basını isyan etti! 'Bir adamı tutamadılar'

Aslan’ın 3-0’lık Lokomotiv Moskova galibiyeti, Rus basınında geniş yer buldu. Öne çıkan isimse 27 yaşındaki sol kanat oyuncusuydu. “Koca takım, bir adamı tutamadı” denildi.

Şampiyonlar Ligi’ne 3-0’lık ezici Lokomotiv Moskova galibiyetiyle başlayan Galatasaray, Rus basınını şaşkına çevirdi. Rodrigues’le ilgili, “Koca Lokomotiv Moskova takımı bir Rodrigues’i durduramadı. Adam sol kanadı otobana çevirdi” yorumları yapıldı. Sport Express gazetesi, “Lokomotiv Galatasaray’a farklı yenildi” başlığıyla haberi okuyucularına duyururken, Eurosport ise “İstanbul’da ‘Lokomotiv’ kazası” manşetini kullandı.

Haberin Devamı

YETERLİ PERFORMANS YOKTU

Komsomolskaya Pravda gazetesi, “Lokomotiv, İstanbul’daki ilk maçında G.Saray’a kaybetti” manşetinin kullanıldığı haberde, Rus teknik adam Semin’in takımının yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremediği belirtildi. Kommersant gazetesinde ise Lokomotiv Moskova’nın galibiyet için yeterli performans gösteremeyerek Devler Ligi’ne kötü başlangıç yaptığı ve Galatasaray karşısında farklı yenildiği değerlendirilmesinde bulunuldu.