Gündem Rus kadınla vahşi tuzak

Rus kadınla vahşi tuzak

Paylaş
Rus kadınla vahşi tuzak

Ankara'da elleri kelepçeli vaziyette gömülü olarak buluan kayıp müteahhit İzzettin Orhan, Rus kadınla baştan çıkararak tuzağa düşürülmüş

Kelepçeleyip gömmüşler

Hatay İskenderun’da müteahhitlik yapan İzzettin Orhan (50), geçen 26 Haziran’da çıktığı evine bir daha dönmemişti. Ailesi müteahhiti bulana 250 bin dolar ödül verileceğini açıklamıştı.

İzzettin Orhan’ın kaybolmasıyla ilgili T.H. adlı kişi önceki gün gözaltına alındı. T.H. müteahhitin cesedinin Ankara’nın Mühye köyünde gömülü olduğunu söyledi. Bölgede yapılan kazıda İzzettin Orhan’ın cesedi elleri kelepçeli olarak bulundu.

Taşeron çete getirtmişler

Soruşturma sonucu İzzettin Orhan’ın fidyeci bir çetenin kurbanı olduğu belirlendi. Liderliğini Ali Güner’in yaptığı çete, müteahhiti Rus bir kadınla tuzağa düşürmüştü.

Rus kadın emlak alacak müşteri gibi görüştüğü İzzettin Orhan’ı akşama evine çağırmıştı. Çete dikkat çekmemek amacıyla Trabzon’dan bir ‘taşeron infaz timi’ ile anlaşmıştı. Taşeron grup İzzettin Orhan’ın bulunduğu saatlerde Rus kadının evine gidip müteahhiti kaçırmıştı.

Rehinken hastalanıp ölmüş

‘Taşeron infaz timi’, ellerini kelepçeledikleri İzzettin Orhan’ı 3 gün aç ve susuz bıraktı. Sağlığı bozulan müteahhit, kaçırıldıktan 3 gün sonra rehinken öldü.

2 milyon dolar fidye istemeyi planlayan çetenin, İzzettin Orhan’ın ölmesi üzerine cesedini köye gömdüğü anlaşıldı. Rus kadınla çete üyeleri dün yapılan operasyonla yakalandı.

Gözaltına alınana 43 zanlının 46 ayrı çete eylemine karıştığı öğrenildi.

Ufuk AKTUĞ/DHA