Dünya Rus muhalefetine 'seks tuzağı'

Rus muhalefetine 'seks tuzağı'

Paylaş
Rus muhalefetine 'seks tuzağı'

Rusya'da muhalif isimlerin yatak görüntülerinin yayımlanmasından gizli servisin sorumlu olduğu öne sürüldü

Rusya’da muhaliflerin seks videoları peşi sıra internette yayınlanırken, görüntülerdeki kadının Katya Gerasimova isimli bir model olduğu ortaya çıktı. Katya’nın son kurbanı mizahçı Şenderoviç, gizli servisi kendisine tuzak kurmakla suçladı

Haberin Devamı

Rusya’da muhaliflerin karıştığı seks skandallarının son halkasında bu kez de ünlü siyasi mizah yazarı Viktor Şenderoviç’in, geçmişte gazetecilere tuzak kurmakla suçlanan bir modelle sevişme görüntüleri internette yayınlandı.

EVET ONUNLA YATTIM

Kremlin’i eleştiren gazetecilerin başında gelen Şenderoviç, Katya Gerasimova’yla görüntülerinin yayınlanacağını öğrenince internetteki bloğunda başından geçenleri anlattı ve kendisine tuzak kurmakla suçladığı gizli servisi nükteli şekilde eleştirdi. Gerasimova’nın kendisini gazeteci olarak tanıttığını ve bir süre sonra evine davet ettiğini belirten Şenderoviç, “Evet, Katya ile yattım! Ama doğrusu fazla hoşuma gittiğini söyleyemem, çünkü sonradan ‘çok kullanımlık’ bir kişi olduğunu anladığım kadın ajan yatakta hüzünlü bir Gestapo gibi sıkıcıydı” dedi.

Söz konusu genç kızın daha önce başka muhaliflerle sevişme görüntülerinin bulunduğunu sonradan fark ettiğini belirten ünlü mizahçı gizli servis yöneticilerine, “Yoldaş ajanlar! Operasyonunuzun ayrıntılarını öğrenince çok bozuldum. Neden yaşlılara ayrım yapıyorsunuz? Genç muhaliflere iki kız ve kokain gönderiyorsunuz, sıra biz yaşlılara gelince sadece bir tanecik kız. Bak oldu mu şimdi? Çok vicdansızsınız, çok!..” diye yazdı.

PUTİN'İ HİCVEDEN PROGRAM KALDIRILDI

Başbakan Vladimir Putin’i de sert şekilde eleştiren Şenderoviç’in bloğuna dört binden fazla yorum bırakıldı. 59 yaşındaki mizahçının 1990’ların başında çok popüler olan ve kuklalarıyla Putin ve diğer önde gelen politikacıları acımasızca eleştiren hiciv programı “Kuklalar”, Putin’in devlet başkanı olmasının ardından yayından kaldırılmıştı. 59 yaşındaki Şenderoviç, evli ve bir çocuk babası.

Şenderoviç’den birkaç saat sonra aşırı milliyetçi iki politikacının aynı genç kızla çekilmiş görüntüleri yayınlandı. New Times dergisi, Gerasimova’nın daha önce Newsweek Rusya’nın Genel Yayın Yönetmeni Mihail Fişman ve muhalif “Dayanışma” hareketinin lideri İlya Yaşin’le sevişme görüntüleri internette ortaya çıkan model olduğunu belirtti. Fişman, derginin yayın politikasını değiştirilmeye zorlamak amacıyla kendisine tuzak kurulduğunu iddia etmişti.

Haberin Devamı

(Milliyet)

Haberin Devamı