Gündem Rus polis müdürü skandalı!

Rus polis müdürü skandalı!

Paylaş
Rus polis müdürü skandalı!

Kemer'e tatile gelen Rus emniyet müdürü, çırılçıplak kaçan 17 yaşındaki kızı kovalarken yakalandı

Antalya'nın Kemer ilçesine tatile gelen Rusya'nın Tula şehri Trafik Şubesi Emniyet Müdürü İgor Konavalov, 14 yıldır beraber yaşadığı polis memuru İrina Fomiocheva'nın kızı 17 yaşındaki Oxana Fomiocheva'ya cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Haberin Devamı

Rusya'nın Tula şehrinin Trafik Şubesi Emniyet Müdürü İgor Konavalov, 14 yıldır beraber yaşadığı polis memuru İrina Fomiocheva ve kızı Oxana Fomiocheva ile tatil için Ağustos ayının son haftasında Kemer'e gelerek, 5 yıldızlı bir otele yerleşti.

29 Ağustos gece yarısından sonra otel odasından gelen çığlıkların ardından Oxana Fomiocheva, görgü tanıklarının ifadesine göre odaların bulunduğu koridorda çırılçıplak koşmaya başladı.

Genç kızın peşinden çıplak halde koşan İgor Konavalov, otelin güvenlik görevlileri tarafından güçlükle kontrol edilebildi.

‘KORKUDAN ŞİKAYETÇİ OLMADILAR’

Konavalov, otele gelen Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ‘cinsel saldırıda bulunduğu’ iddiasıyla gözaltına alınırken, vücudunda morluklar ve darp izleri bulunan Oxana ile annesi İrina Fomiocheva, Konavalov'dan şikayetçi olmadı.

Haberin Devamı

Görgü tanıkları ise kızın ve annesinin Konavalov'dan korktuklarını, bu nedenle şikayetçi olmaktan çekindiklerini öne sürdü.

Görgü tanıklarının ifadesinden yola çıkan polisin ‘cinsel saldırı’ suçlamasıyla Kemer Adliyesi'ne sevk ettiği Konavalov, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Saffet YENİGÜN/KEMER (Antalya), (DHA)