Bilim - Teknoloji Ruslar Obama’nın kişisel mail adresini yayınladı
Paylaş
Ruslar Obama’nın kişisel mail adresini yayınladı

Rus hacker’lar geçtiğimiz günlerde ABD başkan adayına ait mailleri sızdırmıştı. Mailler içerisinde Obama’nın kişisel mail adresi de bulunuyor. Artık Obama’nın kişisel e-posta adresine e-posta atabilirsiniz

ABD’nin en güçlü başkan adaylarından Hillary Clionton’ın seçim kampanyasını yöneten ismin eposta hesabı geçtiğimiz günlerde Ruslar tarafından kırılmıştı. Pek çok önemli bilginin sızdığı iddia edilen belgeler arasında ilgniç bir mail adresi de çıktı.

Wikileaks üzerinden yayınlanmaya başlayan mailler de ABD’nin uluslararası düzeyde yakalama kararı çıkardığı ve hain olarak nitelendirdiği JulianAssange’ındeminiyle ‘seçim sonuçlarını doğrudan etkileyecek belgeler bulunuyor’. Henüz hangi belgelerin seçim sonucuna doğrudan etki edebilecek güçte olduğu ise bilinmiyor.

Wikileaks üzerinde yayınlanan e-postaları inceleyenler ise biraz detaylara indiklerinde eski mail adresleri ve konuşmalarla karşılaşıyor. Obama’nın başkanlığı öncesinde kullandığı mail adresi ve danışmanlarıyla olan bazı yazışmaları bile sızan e-postalar arasında yer alıyor.

Obama’nın Kişisel Mailine Mail Atabilirsiniz

Obama’nın başkan seçilmeden önce kullandığı ve Demokrat Parti yöneticileri ile yazışmalarını yaptığı kişisel mail adresi de e-postalar arasından sızan bilgiler arasında. Bilgiler sadece kişisel e-posta hesabıyla sınırlı da değil. Başkan seçilmeden hemen önce kampanya sürecinde yaşananlar ve danışmanlar ile olan konuşmaların bir kısmı da sızdırıldı. Eğer şimdiki ABD Başkanı’nın kişisel e-posta adresine bir e-posta atmak isterseniz bobama@ameritech.net adresine bir e-posta gönderebilirsiniz.

Son olarak Obama’nın halen kişisel e-posta adresini kullanıp kullanmadığının bilinmediğini ve e-postayı atsanız bile büyük ihtimalle cevap alamayacağınızı da belirtelim.

Haberin Devamı