Yaşam Rusların bayıldığı Türk hit!

Rusların bayıldığı Türk hit!

Paylaş
Rusların bayıldığı Türk hit!

Türk rock grubu Art Niyet'in "Russian Roll" şarkısı, Rus radyolarının ilgi odağı oldu. Şarkının gördüğü ilgi üzerine, grubun web sitesinde Rusça bölüm açıldı

Ankaralı rock grubu Art Niyet’in Rusların dünyaca ünlü popüler halk şarkısı Katyusha’yı yeniden yorumlayarak kaydettiği "Russian Roll", Rus müzikseverlerden olumlu not alıyor.

Haberin Devamı

Grup üyelerinden Tarkan Gürol, şarkının, Rusya’nın Sesi Radyosu, 101 Humor FM, 101 Bard Radio, Echo of Moscow, Love Radio, Mayak Radio, Russkoe Radio ve Samara Maximum’un da aralarında yer aldığı radyo istasyonlarında sık sık çalındığını belirtti.

Gürol, "Şarkının bu istasyonlarda çalınmasının ardından, grubumuzun www.myspace.com/artniyet adresine çok sayıda Rusça mesaj gönderildiğini görünce kısa süreli şaşkınlığımız yerini mutluluğa bıraktı.

İlgiyi sıcak tutmak için grubumuzun resmi web sitesi olan www.art-niyet.org’un Rusça bölümünü açtık" dedi. Gürol, şarkılarına klip çekmek ve Rus televizyon kanallarında yayımlatmak için hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydetti. Art Niyet, grubun gitaristlerinden Tarkan Gürol tarafından 2007 yılında kuruldu. Grupta, Berrak Saka vokalde, Kerem Beşli gitarda, Kaan Dirgin bas gitarda ve Faruk Günel davulda görev yapıyor.

Haberin Devamı

AA