Spor Rüştü'den Yıldırım'a jet yanıt

Rüştü'den Yıldırım'a jet yanıt

Paylaş
Rüştü'den Yıldırım'a jet yanıt

Rüştü'den Yıldırım'a jet yanıt

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın bugün düzenlediği basın toplantısında, "Sarı-lacivertli takımın rakipleri olan oyuncuları arayıp, Fenerbahçe’yi yenmelerini istemekle" suçladığı Beşiktaş’ın milli kaleci Rüştü Reçber, bu iddiaların ispat edilmesi halinde, yarın futbolu
bırakacağını açıkladı.

Haberin Devamı

NTV Spor’da canlı yayınlanan bir programa bağlanan Rüştü, "Böyle bir şey varsa ispat etsinler, ispat ederlerse yarın futbolu bırakırım" dedi.
Koca Fenerbahçe camiasının yanında kendisinin denizde bir kum tanesi olduğunu ifade eden Rüştü, Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu engelleyecek gücünün olmadığını söyledi.

Aziz yıldırım ne demişti?

Rüştü Reçber, insanlarla özel konuşmalarının kimseyi ilgilendirmeyeceğini de dile getirerek, şöyle konuştu:

"Bunu yaparken, Fenerbahçe’nin başarısını engellemekle suçlanırsam, bunun hesabı verilmelidir. Bunu kendi takımımın çıkarı ve başka takım aleyhine de yapmam, Trabzonspor ve Kasımpaşa takımlarından arkadaşlarım var. Bu insanlara, şunu yapın, Fenerbahçe ile ilgili böyle düşünüyorum demem, bunları motive etmem söz konusu değildir, bunu açık açık belirtmek istiyorum.

Haberin Devamı

Böyle bir şey ispat edilmek zorunda, bu büyük bir ithamdır. Büyük bir zan altında kalıyorum. Beni Fenerbahçe camiası ve Türk futbul camiası iyi tanır. Benim üzerimde en ufak bir leke oluşmasına müsada etmem. Gerekirse hukuksal olarak hakkımı ararım."

Rüştü, Ankaragücü Antrenörü Ümit Özat ile çok uzun yıllardır tanıştığını vurgulayarak, "Ben onunla konuşsam da, maç 3-0 bitmedi mi. Benim öyle bir isteğim olamaz. O zaten kendi takımının başarısı için uğraşacaktır" dedi. Böyle bir şeyi yapmadığını ve buna ahlaki yapısının müsaade etmediğini kaydeden Rüştü, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kasımpaşa, Trabzonspor ve Antalyaspor’dan bir çok arkadaşım var ama benim görüşmelerim bir takımın şampiyonluğunu engellemeye yetmez. Benim böyle bir gücüm olsa o sonuçların farklı olması lazım. Üzüldüm açıkçası, Fenerbahçe ekmek yediğim ve 12 yıl boyunca hizmet ettiğim bir yer. Böylesine suçlanmak beni üzdü. Hukuksal olarak da yapabileceğim bir şey varsa yapacağım."

"HEM ÜZÜLÜYORUM HEM GÜLÜYORUM"

Rüştü, başkan Aziz Yıldırım’ın, "O zaman Rüştü’nün Bursaspor maçında yediği golü de şaibeli görüyorum" sözleri üzerine de, yediği ilk golü anlatarak, "İbrahim Toraman arkadaşımız, benim sesimi duymadığı için kafayla vurduğu top çizgiye açıldı, topu takip ettim. Daha sonra penaltıya neden olmamak için geri döndüm, o anda kademedeki arkadaşlarımız anlaşmazlığa düştü. Rakip oyuncu da iyi bir vuruşla golü attı. Bu görüntüleri izleyenler iddiaya güler" dedi. Rüştü, "Ben de hem üzülüyorum hem gülüyorum. Böyle şeylerle karşılaşmak, ithamlarla karşılaşmak çok üzücü" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı