Siyaset Rüşvet CD'leri hakında başbakan neden suskun?
Paylaş
Rüşvet CD'leri hakında başbakan neden suskun?

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, "Ordu-Aybastı Belediye Başkanlığı makamındaki 'para alışverişi-rüşvet görüntüleri' hakkında, Başbakan ve İçişleri Bakanı 2-3 aydan bu yana neden suskundur" diye sordu.

"Ordu-Aybastı’daki rüşvet CD’leri hakkında Başbakan neden suskun" başlıklı yazılı bir açıklama yapan CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, "Başbakan’ın açığa çıkmasından korktuğu ilişkiler mi söz konusudur" diye sordu.

Haberin Devamı

Kart, şöyle dedi: "İnsanların özel hayatlarını deşifre eden, seçim meydanlarında afişe eden, bu insanları adeta toplumsal linçe tabi tutan Başbakan, kendi partisine mensup Belediye Başkanı’nın fiili görüntüleri hakkında neden yasal işlem yapmaz? Bu ve benzeri belediye başkanlarını neden açığa almaz? Neden delillerin karartılmasına göz yumar? Başbakan’ın açığa çıkmasından korktuğu ilişkiler mi söz konusudur? Halkımız ve kamuoyu bu soruların cevaplarını merak etmektedir. Başbakan kendisine ve kadrosuna güveniyorsa ve aynı zamanda halka saygı duyuyorsa bu sorulara cevap vermelidir."