Dünya Rusya'da bir çift 30 kişiyi yediği iddiasıyla gözaltında

Rusya'da bir çift 30 kişiyi yediği iddiasıyla gözaltında

Paylaş
Rusya'da bir çift 30 kişiyi yediği iddiasıyla gözaltında

Rusya'nın güneyindeki Krasnodarski bölgesinde, 1999'dan beri işlenen 30 cinayetten sorumlu olabileceği düşünülen 'yamyam çift' gözaltına alındı

Rusya'nın güneyindeki Krasnodarski bölgesinde, 1999'dan beri işlenen 30 cinayetten sorumlu olabileceği düşünülen 'yamyam çift' gözaltına alındı.


İTİRAF ETTİLER


Sputnik Türkiye'nin aktardığı habere göre, Rus Mir 24 televizyonu, çiftin bazı kurbanlarının vücut parçalarını buzdolabında sakladıklarını itiraf ettiğini açıkladı.

Polis şimdiye kadar 7 kişiyi tespit edebildi.

İkili 1999 yılından bu yana kurbanlarını kaçırma, öldürme ve yeme gibi suçlar işledi.


FOTOĞRAF ÇEKTİ!


Cinayetleri işleyenlerden biri bu ay başlarında askeri bir yurtta bir kadın cesedinin bulunmasının ardından gözaltına alınmıştı. Gözaltı sırasında ölen kadının vücut parçalarıyla dolu bir kova bulunmuştu.

Daha sonra da Krasnodar’da bir sokakta içerisinde rahatsız edici görüntülerin bulunduğu bir cep telefonu bulundu. Fotoğraflarda, gözaltına alınan zanlı olduğu düşünülen kişinin öldürülen kadınla olduğu görülmüştü.

Zanlı başta kadını öldürdüğünü reddedip yalnızca kovayı bulup onunla bir selfie çektiğini ve daha sonra da telefonu kaybettiğini söylemişti.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Haberin Devamı