Spor Rusya Mısır maçı canlı izle! TRT 1 canlı yayın...

Rusya Mısır maçı canlı izle! TRT 1 canlı yayın...

Paylaş
Rusya Mısır maçı canlı izle! TRT 1 canlı yayın...

Dünya Kupası A Grubu ikinci maçında evsahibi Rusya, Mısır ile karşılaşacak. İlk maçında Suudi Arabistan'ı 5-0 gibi farklı bir skorla geçen Rusya, Mısır'ı karşısında da güzel bir skor elde etmek istiyor. Öte yadan Mısır, Uruguay karşısında son dakika yediği golle yıkılmıştı. Bu maçın telafisi için Mısır, Rusya karşısında mutlak galibiyetle sahadan ayrılmak zorunda... Rusya Mısır maçını canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Dünya Kupası'da gruptaki ikinci maçlara Rusya Mısır karşılaşmasıyla start veriliyor. İlk maçında Suudi Arabistanı 5-0'la geçen Rusya ile Uruguay'a son dakika golüyle boyun eğen Mısır karşı karşıya geliyor. Evsahibi Rusya Salah'lı Mısır'ı tıpkı ilk maçtaki gibi rahat geçmek isterken Mısır'ın turnuvada devam etmesi için ne yapıp ne edip bu karşılaşmadan galip ayrılması gerekiyor.

Haberin Devamı

RUSYA MISIR MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Rusya Mısır maçı bu akşam saat 21.00'de Saint Petersburg Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele TRT 1'den naklen yayınlanacak. Müsabakayı canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

TRT 1 CANLI İZLE

FIFA dünya sıralamasında Mısır önde

FIFA dünya sıralamasında Afrika ekibi önde yer alıyor. Dünya sıralamasında Mısır 45’inci, Dünya Kupası’nın ev sahibi Rusya ise 70’inci basamakta bulunuyor.

Rusya’nın 11. Dünya Kupası

Rusya, ev sahipliği yaptığı turnuva ile 11. kez bu büyük organizasyonda yer alıyor. Dünya Kupası’nda bugüne kadar 41 maça çıkan Ruslar, 18 galibiyet, 8 beraberlik ve 15 yenilgi aldı. Rusya, 3’ü SSCB’den ayrıldıktan sonra olmak üzere son 4 turnuvada grup aşamasını geçemedi.

Haberin Devamı

Mısır’ın galibiyeti yok

Üçüncü kez Dünya Kupası’nda yer alan Arap temsilcisi, bugüne kadar oynadığı 5 maçta 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşarken, galibiyet elde edemedi. Bu maçlarda 3 gol atan Mısır, kalesinde ise 7 gol gördü.