Dünya Rusya'nın ABD seçimlerine müdahale ettiği iddiasında yeni gelişme

Rusya'nın ABD seçimlerine müdahale ettiği iddiasında yeni gelişme

Paylaş
Rusya'nın ABD seçimlerine müdahale ettiği iddiasında yeni gelişme

ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi Başkanı Devin Nunes, ABD Başkanı Donald Trump'ın eski kampanya direktörü Paul Manafort'un, Rusya'nın Amerikan seçimlerine müdahalesiyle ilgili soruşturmada gönüllü olarak ifade vereceğini bildirdi

Rusya'nın kasım ayında yapılan ABD Başkanlık seçimlerine müdahale ettiği iddialarını soruşturan Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi Başkanı Nunes, konuyla ilgili olarak basın mensuplarına açıklama yaptı.

OTURUM TARİHİ AÇIKLANMADI


Seçim döneminde Trump kampanya ekibinin direktörü olan Manafort'un gönüllü olarak konuyla ilgili ifade vereceğini belirten Nunes, söz konusu ifadenin kamuya açık mı yoksa kapalı mı olacağının büyük oranda Manafort'a bağlı olduğunu söyledi. Oturumun ne zaman yapılacağı henüz açıklanmadı.

Öte yandan Nunes, hafta içinde basına açık olarak yapılması planlanan ve eski ABD Adalet Bakanı Vekili Sally Yates, eski Merkezi Haberalma Teşkilatı (CIA) Direktörü John Brennan ve eski Ulusal İstihbarat Direktörü (DNI) James Clapper'ın katılacağı oturumu iptal ettiğini söyledi.

AA

Haberin Devamı