Magazin Rüveyda Öksüz Gökhan Keser aşkı dolu dizgin

Rüveyda Öksüz Gökhan Keser aşkı dolu dizgin

Paylaş
Rüveyda Öksüz Gökhan Keser aşkı dolu dizgin

Rüveyda Öksüz ve Gökhan Keser arasında geçtiğimiz yıl 'Sen Benimsin' dizisinin setinde başlayan yakınlaşma aşka dönüşmüştü. Çiftin sosyal medyada paylaşımları büyük ilgi görüyor

Miss Turkey 2013 birincisi Rüveyda Öksüz ile şarkıcı Gökhan Keser'in geçtiğimiz yıl başlayan aşkları dolu dizgin devam ediyor. Bu zamana kadar aşklarını göz önünde yaşamayan çift sosyal medyada görünür olmaya başladı.

SETTE BAŞLAYAN BÜYÜK AŞK!
Geçtiğimiz yıl kısa süre sonra yayından kaldırılan “Sen Benimsin”in başrol oyuncuları Gökhan Keser ve Rüveyda Öksüz’ün birlikte olduğu ortaya çıkmışıtı.



Keser ile Miss Turkey 2013 birincisi Rüveyda Öksüz, dizide gizlice evlenen iki âşığı canlandırıyordu. Senaryo gereği romantik sahnelerde oynayan iki ismin sette başlayan yakınlığı, aşka dönüşmüştü.



Ünlü çift yakın zamanda birlikte görüntülenmemiş ve sosyal medyadan da fotoğraf paylaşmamıştı. İkili bu tutumlarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla bozdu.

"İYİ Kİ DOĞDUN SEVGİLİM..."



Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Gökhan Keser’in doğum gününü kutlayan Rüveyda Öksüz bu fotoğrafı paylaşıp ‘İyi ki doğdun sevgilim… Ve bir sürü iyikiler’ mesajını yazdı. Keser de sevgilisiyle bu fotoğrafını paylaşıp altına kalp işareti yapmıştı.





Gökhan Keser ve Rüveyda Öksüz aşk yaşıyor



Rüveyda Öksüz kimdir?

Haberin Devamı