Spor Rüya gibi açılış

Rüya gibi açılış

Paylaş
Rüya gibi açılış

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nın cuma günü yapılacak açılışı 172 ülkeden canlı yayınlanacak. Birçok ünlü sanatçı ve şov ekibi bu önemli geceye renk katacak

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’nın resmi açılış gecesiyle ilgili ayrıntılar, düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda, Mehmet Ali Alabora’nın sunuculuğunda gerçekleştirilen toplantıda, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ve Federasyon Genel Sekreteri Ali Özsoy ile organizasyon yetkilileri hazır bulundu.

ÇOK FARKLI OLACAK

Başkan Demirel açılış gecesinin, geçmiştekilerden çok farklı olacağını savunarak “İddia ediyoruz ki, 27 Ağustos’ta yapılacak açılış gecesinin ardından, bundan sonraki açılış törenleri için yeni bir standart ortaya çıkacak.

Farklı bir açılış töreni olacak. Bu sene çok renkli geçeceğine inandığımız bir program hazırladık” dedi. Sinan Erdem Spor Salonu’nda cuma günü yapılacak açılış gecesinin, 172 ülkeden canlı olarak yayınlanacağı vurgulandı.

Gecenin en büyük sürprizi olarak, dünyaca ünlü şov ekibi Cirque De Soleil’in sergileyeceği performans gösterilirken, semazen gösterisi ve mehteran konseriyle organizasyonun renkleneceği dile getirildi.

Haberin Devamı