Magazin Rüya'nın yeni bölümünde yine heyecan dorukta! (Rüya 3. bölüm fragmanı)

Rüya'nın yeni bölümünde yine heyecan dorukta! (Rüya 3. bölüm fragmanı)

Paylaş
Rüya'nın yeni bölümünde yine heyecan dorukta! (Rüya 3. bölüm fragmanı)

Seyirciler, yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük beğeni toplayan Rüya için araştırmalara başladı. Heyecan dolu ikinci bölümünün ardından, yeni bölümü merakla beklenen dizinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar...

Rüya'nın 3. bölümünde neler yaşanacağı büyük merak konusu. Heyecan dolu son bölümünün ardından seyirciler yeni fragman için sabırsızlanmaya başladı. Dizinin 3. bölüm fragmanı, son bölümün bitmesinin ardından yayınlandı. İşte Rüya 3. bölümde yaşanacaklar: Elif, Bulut’un evlenme teklifini kabul ediyor; Alaz, intikam ateşiyle daha da tehlikeli hale geliyor; Gülendam; Elif ve Bulut’u ayırmak için Giray ailesine işbirliği teklif ediyor.

Rüya 3. bölüm fragmanı...




2. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?


Rüya'nın 2. bölümünde; Bulut, Elif’i aklından çıkaramaz. Selami ile zorla evlendirilmek istenen Elif'i kurtarmak için evine gelir. Tüm aile Bulut Giray’ın gelmesi karşısında şoke olur. Bulut, Elif’e hiç ayrılmayacaklarını söyler ve birlikte kaçarlar. Bunu hazmedemeyen ve namus meselesi haline getiren Selami, ikili için nasıl bir plan yapacak? Alaz Noyan'sa ölüm döşeğinde olan annesi Nuran’dan, gerçek babasının Cihan Giray olduğunu öğrenmiştir. Alaz 25 senedir koca bir yalan içinde büyütülmüş olduğunu hazmedemez öfkesi giderek büyür.

Haberin Devamı