Hakan Çelik Rüya otomobiller Cenevre'de
HABERİ PAYLAŞ

Rüya otomobiller Cenevre'de

Haberin Devamı

Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilenen Ferrari, Mercedes, Range Rover modelleri yıl içinde Türkiye'de otomobilseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. KIA ve Volkswagen'in de sürprizleri olacak.

KIA

KIA’nın crossover sınıfında yer alan Niro PHEV, Mayıs’ta Türkiye’ye gelecek. Tamamen yeni bir model olan Stinger’ın da bu yıl gelmesiyle Güney Koreli marka Sportage, Sorento, Picanto, cee’d, Cerato gibi modellerle birlikte ürün gamını iyice zenginleştirmiş olacak. Cenevre Fuarı’nda bir açıklama yapan Çelik Motor Genel Müdürü Özgür Maraş, Türkiye’de otomotiv pazarının daralma eğiliminde olmasına karşın 2017’ye de güçlü girdiklerini ifade etti.


Rüya otomobiller Cenevrede

FERRARİ

Ferrari, yeni modeli 812 Superfast’i ilk kez Cenevre’de tanıtıyor. 812 Superfast, Ferrari tarihinin en güçlü ve en hızlı otomobili olarak ön plana çıkıyor. 6.5 litrelik 789 beygir gücünde motora sahip olan otomobilin son hızı 340 kilometre ile sınırlandırılmış.


Rüya otomobiller Cenevrede

VOLKSWAGEN

Dünyanın en güçlü üreticisi durumundaki Alman Volkswagen bir süredir Passat’ın da üzerine konumlanacak şık bir otomobilin hazırlıkları içindeydi. Bu otomobil Arteon adıyla Cenevre Fuarı’nda iyice olgunlaşmış haliyle karşımıza çıktı. Alman marka bu yeni aracı sportif kimlik, kaliteli mühendislik, konfor ve teknolojinin mükemmel bileşeni olarak üretime hazırlıyor.

Rüya otomobiller Cenevrede

ALPINE

Renault’nun sportif markası alpine yeni a110 modeliyle dikkatleri üzerine çekti. Renault’nun sportif kimliğini ve teknoloji birikimini yansıtan otomobil tasarımıyla şimdiden klasikler arasına girmeye aday.

Rüya otomobiller Cenevrede

MERCEDES

Cenevre’de gövde gösterisi yapan mercedes Benz’in tanıttığı yeni otomobiller arasında E Serisi Cabriolet, Maybach G 650 Landaulet, Mercedes-AMG GT Concept ve Mercedes-AMG E63 S estate ile SL ve SLC modellerinin özel serileri de bulunuyor.

Rüya otomobiller Cenevrede

RANGE ROVER

Jaguar Land Rover, 47 yıllık Range Rover Ailesi’nin; Range Rover, Range Rover Sport ve Evoque’dan sonra dördüncü üyesi Velar’ın tanıtılmasıyla büyümeye devam ediyor. Yeni model yılın üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak.

Rüya otomobiller Cenevrede

OKÇU

otomobil, tekne ve uçak içi lüks tasarımlarıyla öne çıkan okçu, fuara katılan ilk Türk iç tasarım firması oldu. okçu yönetim kurulu Başkanı Savni okçu, “Tasarımlarımız, Rolls-Royce, Bentley gibi markaların işçiliği ile aynı kalitede” diye konuştu.

Rüya otomobiller Cenevrede

Sıradaki haber yükleniyor...
holder