Dr. Haydar Dümen Rüyalarımda cins cins şeyler görüyorum
HABERİ PAYLAŞ

Rüyalarımda cins cins şeyler görüyorum

Haberin Devamı

Kendimi evleneceğim kişiye saklıyorum
24 yaşında bir erkeğim. Bugüne kadar hiç cinsel deneyimim olmadı. Hep evleneceğim kişiyi bekledim ve bekleyeceğim. Sizce bunun bir zararı var mı?

CEVAP: Değerli okurum, hayat senin, karar senin. Ne kadar bekleyeceğini bilemem. Ama önüne bir yemek geldiğinde hiç çatal, bıçak kullanmamışsan, “Al bu yemeği çatal, bıçakla yiyeceksin” dediklerinde kesinlikle üzerine dökersin. İşin bir de bu yanı var. Yorumu sana bırakıyorum.

Ben haftada iki kez ilişkiye girmek istiyorum ama eşimin gönlü olmuyor
29 yaşında, evli bir erkeğim. Sorunum fazla istekli olmam. Haftada 2 veya 3 kez ilişkiye girmek istiyorum ama eşimin gönlü olmuyor. Haftada bir kez cinselliği zar zor yaşıyoruz. Sürekli “Yorgunum, uykusuzum, canım istemiyor” gibi şeyler söylüyor. Buna çok canım sıkılıyor. Oysa ilişkiye girdiğimde onu mutlu ediyorum, orgazm oluyor. Sizce ne yapmam gerekiyor? RUMUZ: MUTSUZ

CEVAP: Değerli okurum, sizin yaşınızdakiler için kitaplarda ‘Haftada 2-3 birleşme en doğrusu’ diye yazar. Haftada bir de olabilir. Eşler istiyorsa her gün de. Ancak bu konularda eşlerin karşılıklı uyum içinde olması geçerlidir. Eşinin ritmi yani düzeni haftada üçe ya da birden fazlasına pek uygun değil. Kimileri günde 2 öğün yemek yer, kimileri 3 tıpkı bunun gibi. İleriki yıllarda eşinin bu tempoyu artıracağına inanıyorum. Senin de erken boşalman varsa mutlaka tedavi olacaksın. Mümkünse eşinin kalbini hiç kırmayacaksın. Böyle başlayalım bakalım.

Pek çok kız benimle ilgileniyor ama sonuca bağlayamıyorum. Yoksa eşcinsel miyim?


17 yaşında bir gencim. İstediğimden fazla kız benimle ilgileniyor ama ben nedense işi sonuca bağlayıp cinsel yönde etkili olamıyorum. Bazen ‘Eşcinsel miyim?’ diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

CEVAP: Değerli okurum, nasıl sonuca gidemiyorsun? Çekingen misin, korkuyor musun? Ya da içindeki vicdanı titreşim seni engelliyor mu? Bunlardan söz etmemişsin. Eğer bunlar değilse, kızlar mı seni sonuca götürmüyor? Elinden tutup senin kuşu mu öttürmüyor? Ya da senin teklifine gülüp geçiyorlar, ürkütücü bir mahluk gibi kaçıyorlar. Bunlar bir yana şu eşcinsellik nereden çıktı? Yukarıdan gelip kuş gibi tepene mi kondu? Böyle kolay mı? Aklını olumsuzluklarla tutsak kılma, ruhunu barlara, yaramaz yerlere salma, güzel güzel giderken yarı yolda kalma. Sakın ha, eşcinsellerin arasına dalma. Otur, oturduğun yerde, erkeklik var serde, bunu da unutma!

Eşim sürekli iddaa oynuyor, çapkın olsa daha iyiydi



Eşimle severek evlendik. Arkadaş çevresinde ‘Çapkın’ diye adı çıkmıştı. Beni yüzükle kandırdı. 2 yıl nişanlı kaldık. Sürekli iddaa oynuyordu. Gittiğimiz yerlerde ben aşk sözleri duymayı beklerken o maç sonuçlarını anlatıyordu. El alem sevgilisine “Beni seviyor musun?” diye sorarken benimki “Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne olur?” diyordu. “Evlenince geçer” dediler ama evlendiğimizden beri iddaa ile yatıp iddaa ile kalkıyor. Çapkın olsa daha iyiydi. Bana hiç bakmıyor, kadınlığımı yaşayamıyorum. Hayatım zindan oldu. Geçenlerde oynayacak para kalmadı diye yüzüklerimizi sattı. Ne olur yuvamı kurtarın.


CEVAP: Sevgili yavrum, en zor mailler’den biri. Ama üzülme, çözeceğim. Seninkinin aklı fikri sahalarda. Ruhu havalarda. “Böyle gelmiş böyle gidecek” der. Onu yola getireceğiz. “Ben ettim sen etme” dedirteceğiz. Seninki hangi takımdan? Örneğin; Galatasaraylı ise bedeninin yarısını sarıya, yarısını kırmızıya boya. Yatak odasına girdiğinde önce seni seyretsin doya doya. Biraz sabırlı ol. O gün öyle geçsin. O da kendine bir yol seçsin. Ertesi gün yine boyan. Giysilerin üzerinde bir mindere dayan. O içeri gelecek, bedenindeki renkleri görecek. Başlayacak seni soymaya. Soydukça boyaları öpecek, onlara aşk sözcükleri dökecek. Gelelim üçüncüye: Belirli yerlerin rengi daha koyu olsun. İşe yaramayan bölgeler soluk kalsın. Yani adama yem ata ata, tuzağa düşürme taktiği uygulayıp futbol yolunda yorarak çekelim köşeye. Atarsın onu döşeğe. Bu oyunumuz tutmazsa, seninki de bu numarayı yutmazsa bu defa sen karşı takımın rengine boyan. Ona da tuttuğu takımın rengini daya. O karşı takım diye sana atlayacak, gol üstüne gol patlayacak. Bu dersler işe yaramazsa, o gelmezse aşka, bizim de yolumuz başka. 6 ay sonra yeni mail’ini bekliyorum. Tutarlı bir oyunu denkliyorum.

Rüyalarımda cins cins şeyler görüyorum


20 yaşında, bir kızın kolay kolay beğenmeyeceği bir erkeğim. Geçenlerde kız arkadaşım bana sırnaştı. Çok utandım. Bugüne kadar kimse yüzüme bakmadığı için çok heyecanlandım. Hocam, rüyamda cins cins şeyler görüyorum. Sabah kalkınca hemen banyoya koşuyorum. Sizce bunun sebebi nedir? RUMUZ: ÇARESİZ PSİKO

CEVAP: Değerli okurum, ‘aç tavuk kendini arpa ambarında görür’ gibi düşünmek burada doğru. Doyumsuzluklarını rüyaların tamamlıyor. Bu genellikle çok rastlanan bir durum. Heyecan potansiyeli, yüksek güvensizlik de söz konusu olabilir. Ama bunlara alışmanın zamanı. Şu kız arkadaşını kaçırma. Duygusal ağırlıklı bir dostluk kur. Arkadaşlığın şöyle 6 ay sürsün. Kızların psikolojisini de böylece öğrenirsin. Sonra duruma bakarız.

4

Sıradaki haber yükleniyor...
holder