Gündem Rüyasındaki gaspçı için polisi aradı

Rüyasındaki gaspçı için polisi aradı

Paylaş
Rüyasındaki gaspçı için polisi aradı

Bursa'da, rüyasında evine bıçaklı bir kişinin girerek kendisine saldırdığını ve bileziklerini çaldığını gören 30 yaşındaki Güler Korkutan, polisi alarma geçirdi

Güler Korkutan, dün saat 15.00 sıralarında merkez Yıldırım İlçesi Kazımkarabekir Mahallesi’ndeki evinin balkonuna çıkıp "Altınlarım çalındı" diye bağırmaya başladı.

155 Polis İmdat telefonunu arayan evli ve 2 çocuk annesi Korkutan, mavi kot pantolonlu, beyaz gömlekli bir kişinin evine zorla girerek kendisine saldırdığını ve altınlarını gasp ederek kaçtığını söyleyerek ihbarda bulundu.

SOKAK SOKAK RÜYADAKİ GASPÇIYI ARADILAR

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, kadını polis aracına alarak saatlerce sokak sokak gezdirip kendisini gasp eden saldırganı aradı. Polis ekipleriyle birlikte saldırganı arayan Güler Korkutan, şoka girip baygınlık geçirince ekipler tarafından Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne götürülüp sakinleştirici iğne vurulduktan sonra teşhis yapılması için Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

RÜYA GÖRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Emniyet Müdürlüğü’nde kendisine şüpheliler albümünden teşhis yaptırılmak istenen Güler Korkutan, uzun süreden beri psikolojik tedavi gördüğünü, uykusu sırasında böyle bir rüya gördüğünü, bunu gerçek zannedip polisi aradığını itiraf etti.

RESMİ MERCİLERİ OYALAMAKTAN İŞLEM YAPILDI

Polis ekipleri, evde yaptıkları aramada çalındığı iddia edilen altınları kadının koyduğu yatağın altında buldu. ’Resmi mercileri oyalamak, yalan beyanda bulunmak ve suç uydurmak’ suçundan hakkında işlem yapılan Güler Korkutan, serbest bırakıldı.

Hüseyin TÜCCAR/DHA