Bilim - Teknoloji S6'dan yeni bilgi ve kare!
Paylaş
S6'dan yeni bilgi ve kare!

Tasarımında önemli değişiklikler beklenen Galaxy S6'nın ekranı, bu sefer "tersine" mi gidiyor?

Tanıtılmasına bir aydan daha az zaman kalan Galaxy S6'ya ait yeni bilgiler ve yeni bir bir çizim internette kendini gösterdi.

Hindistan'ın ithalat takip sitesi Zauba'dan edinilen bilgilere göre Sa olacak ve cihaz, 5 inç'lik bir ekranla gelecek. Bu bilgi eğer doğruysa, 5,1 inç'lik Galaxy S5'ten daha küçük bir telefonla tanışacağız demektir.

Bunun yanında önceki QHD ekran söylentilerinin gerçeklik payı varsa, küçülen ekranla birlikte çok net bir ekran bizi bekliyor olabilir. Zauba'dan gelen diğer bilgiler arasında telefonun sekiz çekirdekli Exynos 7420 yonga setiyle geleceği, 3GB RAM ve 20MP kameraya sahip olacağı var.


Galaxy S6'nın çizimi olduğu iddia edilen bir görüntüdeyse iPhone 6'yı hatırlatan, kavisli kenarlara sahip bir gövde var. Çizimde giriş düğmesinin biraz dışarı çıktığı ve daha yuvarlak bir tasarıma sahip olduğu fark ediliyor. Ön yüzdeki yakınlık sensörü, ortam ışığı sensörü ve ön yüz kamerası gibi bileşenlerin de tekrar sıralanmış olması dikkat çekiyor.

Dikkat çeken bir başka detay, kulaklık girişinin alt tarafa taşınmış olması. Görüntü gerçekten yeni Galaxy S6'ya aitse, tasarımın yenilenmesini bekleyenleri memnun edebilir. Mart'ın başında başlayacak olan MWC 2015'le birlikte Galaxy S6 hakkında bilgi sahibi olmayı umuyoruz.

Haberin Devamı

Resimlerle: 10 unutulmaz PC efsanesi oyun!

Kaynak: CHIP Online