Gündem Havalar ısınacak

Havalar ısınacak

Paylaş
Havalar ısınacak

Havalar ısınacak

Hava sıcaklığı Türkiye genelinde 2 ila 4 derece artarak, güney bölgelerde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden elde edilen bilgilere göre, kuzey kesimleri parçalı çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer bölgeler parçalı ve az bulutlu geçecek.
Hava sıcaklığı Türkiye genelinde 2 ila 4 derece artarak, güney bölgelerde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgar, kuzey ve kuzeydoğu; zamanla İç bölgelerimizde batı, Güney ve Doğu bölgelerimizde batı ve güneybatı, akşam saatlerinde Marmara’da doğu ve güneydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

Haberin Devamı

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve az bulutlu.
Ege: Az bulutlu ve açık.
Akdeniz: Az bulutlu ve açık.
İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu.
Batı Karadeniz: Genellikle parçalı, doğusu çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sinop çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı.
Orta ve Doğu Karadeniz: Bölge geneli parçalı çok bulutlu, kıyı kesimleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı.
Doğu Anadolu: Az bulutlu, kuzey ve doğusu parçalı çok bulutlu.
Güney Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık.

ANKA