Magazin Sabah 05:00'te böyle yakalandılar!

Sabah 05:00'te böyle yakalandılar!

Paylaş
Sabah 05:00'te böyle yakalandılar!

Sevgilisi Merve Şarapçıoğlu'ndan ayrıldığı konuşulan Berk Oktay, “Arka Sokaklar”daki rol arkadaşı Zeynep Beşerler ile görüntülendi

“Arka Sokaklar”ın yakışıklı komiseri Berk Oktay, bir süredir Merve Şarapçıoğlu ile aşk yaşıyordu.Hürriyet'in haberine göre, sevgililer, geçtiğimiz hafta dizinin 200’üncü bölümü şerefine düzenlenen kutlama yemeğine de birlikte katıldı.

Haberin Devamı

Ancak iddiaya göre yemeğin ardından eğlenmek için Beyoğlu’na giden ikili, burada birden bire tartışmaya başladı ve bu kavga ilişkilerinin sonunu hazırladı.

SABAHA KADAR EĞLENDİLER

Berk Oktay, önceki akşam “Arka Sokaklar”daki rol arkadaşı Zeynep Beşerler ile buluştu. Daha önce de aşk haberleriyle gündeme gelen ikili, geceyi Scotch’da geçirdi. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen Oktay ve Beşerler, çıkışta görüntülenmemek için hayli çaba sarf etti.

Mekândan önce çıkan Oktay, kapıda gazetecilerin olmadığını düşününce yanına Beşerler’i çağırdı. Kol kola girip mekânın önünde bekleyen taksiye doğru yürüyen ikili, flaşların patlaması üzerine ayrılıp farklı yönlere doğru yürümeye başladı.

ABLAYA GÜL VERELİM

Scotch’un önünde çiçek satan gencin Berk Oktay’a “Ablaya bir gül verelim” demesi, Zeynep Beşerler’i güldürdü.

Haberin Devamı