Cumartesi Postası Sabah makyajlı uyanma lüksü

Sabah makyajlı uyanma lüksü

Paylaş
Sabah makyajlı uyanma lüksü

Artık her gün makyaj yapmadan da conture make-up yöntemiyle her zaman makyajlı olmanız mümkün

Röportaj: Ayşegül Sarsar

agsarsar@posta.com.tr

Conture make-up yöntemini anlatır mısınız?

Conture make-up, mevcut en gelişmiş kozmetik mikro pigmentasyon tekniğidir. Bu yöntem kaşların, gözlerin ve dudağın doğal güzelliğini ortaya çıkarırken küçük kusurların da kapatılmasını sağlar. Renklendirme işlemi sırasında kullanılan tüm pigmentler tamamen organiktir. Tek kullanımlık incecik iğnelerin ucuyla derinin en üst tabakasını çizerek kaş, göz ya da dudakta istenilen formu oluşturuyoruz.

Örneğin kaşının şeklini beğenmeyen bir müşteriniz geldi? Ona uygulayacağınız kaş şekline nasıl karar veriyorsunuz?

Kaşlar yüzün ifadesini belirler. Genellikle sürekli alınan kaşlar yıllar içinde seyrekleşir, deforme olur. Bu da kaşın doğal görünümünün bozulmasına neden olur. Biz müşterimizin yüz ve kemik yapısına uygun olacak kaş şeklini belirleyip buna göre özel kalemlerimizle kaş çizimini yaparız. Ardından conture make up yöntemini uygularız.

Göz makyajı için nasıl bir uygulama yapıyorsunuz?

Göz kapağının üst ve alt kenarlarını belirginleştiriyoruz. Bu bölge için tercih ettiğimiz renkler siyah ve kahverengi. Göze eyeliner çekilmiş görüntüsü kazandırıyoruz. Tabii ki bunu yaparken müşterinin isteği doğrultusunda hareket ediyoruz. Bazı kadınlar her zaman kalın eye-liner kullanmaktan hoşlanır bazıları ise var yok arası incecik bir çizgiyi tercih eder.

Dudak makyajı için ne söyleyeceksiniz?

Yine önce çizim yapıyoruz. Ancak dudağın tamamını renklendiriyoruz. Asla etrafını çerçeve gibi belirginleştirmiyoruz. Dudak makyajında sayısız renk seçeneğimiz mevcut. Müşterinin isteğine ve cilt rengine uygun renk tonunu uyguluyoruz. Dudaktaki uygulamada müşterinin isteği doğrultusunda daha ince ya da daha dolgun bir görünüm vermek mümkün.

Uygulama için özel bir hazırlık var mı ve bir işlem ne kadar zaman alıyor?

Uygulama öncesinde uzmanlarımız kişinin cilt temizliğini yapıyor. Sonra çizime geçiliyor. Çizim kesinleştirildikten sonra da renklendirme yapılıyor. Bir bölgedeki uygulama ortalama bir saat sürüyor. Bu sürenin çoğu çizime ayrılıyor.

Uygulamadan sonra nelere dikkat etmek gerekiyor?

Uygulamadan sonra sadece 4 gün denize ve havuza girmemek, güneşe maruz kalmamak gerekiyor.

Bu uygulamalar herhangi alerjik bir duruma neden olabilir mi?

Kullandığımız pigmentler alerjilere karşı test edilmiş, antiseptik özelliğe sahip ve Avrupa Birliği kurallarına göre sertifika ve tescil edilmiş ürünlerdir.

Conture make-up ne kadar süre kalıcılığını koruyor?

Yaklaşık iki yıl kalıcılığını koruyor.

Müşteri profiliniz hakkında ne söyleyebilirsiniz?

18 yaşında da müşterimiz var, 96 yaşında da; ayrıca erkek müşterilerimiz de var. Kısacası görünümüne özen gösteren herkes conture make-up’ı gönül rahatlığıyla tercih ediyor diyebilirim.

Yüzdeki yara izleri için de herhangi bir uygulamanız var mı?

Yüz çok hassas bir bölge olduğu için burada sadece kaştaki yara izlerini kaybedebiliyoruz. Ancak vücuttaki yara, ameliyat vb. izleri doğal cilt rengindeki pigmentlerle gideriyoruz.

2

Haberin Devamı