Gündem Sabaha kadar 3'lü tecavüz

Sabaha kadar 3'lü tecavüz

Paylaş
Sabaha kadar 3'lü tecavüz

İş aramak için Iğdır'dan Bodrum'a gelen kadına 2 garson ve bir aşçı sabaha kadar tecavüz etti

Iğdır'dan iş aramak için geldiği Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, barda tanıştığı 3 erkeğin tecavüzüne uğradığını iddia eden 34 yaşındaki S.Y. jandarmaya sığındı. İş konuşmak için eve çağırdıkları S.Y.'yi yatağa bağlayıp sabaha kadar tecavüz ettikleri öne sürülen garsonlar Y.U. (30) ve S.S. (28) ile aşçı U.N.A. (35) gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Olay, Iğdır'dan bir hafta önce, restoran, otel ve barlarda iş bulmak için Bodrum'a gelip bir otele yerleşen S.Y.'nin, sabah saatlerinde İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek şikayetçi olmasıyla ortaya çıktı.

Barlar Sokağı'nda dolaşırken tanıştığı garson Y.U.'nun kendisini yemek yemek ve iş konuşmak için Bitez Beldesi'ndeki evine çağırıp iki arkadaşıyla birlikte defalarca tecavüz ettiğini öne süren S.Y. şikayetçi oldu.

'SABAH YİNE GELİRİM' DEYİP KAÇTI

İfadesinde, ``Y.U. iş konuşmak için beni evine davet etti. Biraz alkol aldıktan sonra geç saatlere doğru arkadaşları olduğunu söylediği iki kişi daha geldi. Ardından önce Y.U. beni odasına götürüp tecavüz etti. Direnmeye çalıştığımda ölümle tehdit etti, sesimi çıkaramadım. Ardından beni yatağa bağladıktan sonra diğer iki kişi de sabaha kadar tecavüz etti. Sabah saatlerinde onlara `akşam yine gelirim' diyerek evden ayrıldım. Hemen jandarmaya sığınıp şikayetçi oldum. İş bulmak için geldiğim Bodrum kabusum oldu. Bana hayvan gibi davranan ve ölümle tehdit ederek tecavüz edenlerden şikayetçiyim'' dediği öğrenilen S.Y.'nin Bodrum Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünde de darp ve tecavüz bulgularına rastlandı.

ZANLI: RIZASIYLA BERABER OLDUK

S.Y.'nin şikayetinin ardından harekete geçen jandarma ekipleri, Bitez'deki bir aparta yaptığı baskında, Gümbet'teki bir barda garson olarak çalışan bekar Y.U. ve S.S. ile aşçı U.N.A. gözaltına alındı. Alkollü oldukları belirlenen 3 zanlı, sorgulanmak üzere Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirildi. Garson Y.U.'nun ifadesinde, ``S.Y. benim evime yemeğe geldi. Ben ondan o da benden hoşlandı. Sonra `Burada kalabilir miyim' dedi. Ben de kal dedim. Arkadaşlarım da yemekteydi. Daha sonra biz gönüllü olarak beraber yattık. Niye böyle davrandığını anlayabilmiş değilim. Arkadaşlarımın bu işteki tek suçu olay anında benim evimde başka bir odada olmaları. Ben tecavüz etmedim, gönüllü birlikte olduk. Arkadaşlarımın tecavüz ettiği de yalan'' dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Suçlamaları reddeden 3 zanlı sorgularının tamamlanmasının ardından öğle saatlerinde adliyeye sevk edilirken, daha önce Marmaris ve Kuşadası'ndaki otel, restoran ve barlarda garson olarak çalışan S.Y.'nin de Bodrum'dan ayrıldığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Yaşar ANTER /BODRUM DHA