Selin Çakar Sabahların güldüren sesi Adem Metan’ın yeni adresi; Radyo Viva
HABERİ PAYLAŞ

Sabahların güldüren sesi Adem Metan’ın yeni adresi; Radyo Viva

Haberin Devamı

Radyo dinlemekten vazgeçemeyenlerdenim. Arabaya biner binmez yaptığım ilk iş radyoyu açmak. Bir süre önce de sabahları işe giderken yol arkadaşımın Adem Metan olduğundan ve güne gülerek başlamamı sağladığından bahsetmiştim.

Maalesef bir süredir kendisinin sesini duyamıyoruz diyecekken aldığımız yeni bir haberle sevindik. Başarılı radyocu Alem Fm ile yollarını ayırdı. Sanırım bu ayrılığın ardında bir takım kırgınlıklar da yaşandı. Ama ne olursa olsun işini severek yapan herkes için elbet yol devam eder.

Adem Metan da Pazartesi gününden itibaren yoluna ‘Radyo Viva’da devam edecek. Kendisini hafta içi her gün saat 10:00-12:00 arası yeni adresinde dinleyeceğiz.

Radyo dinleyicisi sadıktır. Sevdiği programcı neredeyse dinleyicisi de o frekanstadır. Adem Metan bundan sonraki programlarında da ünlü konukları ağırlamayı sürdürecekmiş.

Programın dinleyicisi de kahkahası da bol olsun… Pazartesi sabahı 10:00’da yolda ve Adem Metan dinliyor olacağım.

‘Dünya Güzellerim’i büyük bir merakla bekliyorum


Ne yalan söyleyeyim günlerdir bu programla alakalı haberleri heyecanla takip ediyorum. Bir kere kadro bomba; Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy. Sevgili Burcu Esmersoy’u sunucu olarak görmeye alışkın olsak da diğer üç ismin bir araya gelmiş olması yılın olayı gibi bir şey. Üstelik de bu ekip bir gezi programı çekiyor ve ilk durakları da Hindistan.
Hindistan’da kullanılan ‘TukTuk’ isimli aracın Bülent Ersoy’a özel yapılan modelini gördüğümde çok güldüğümü söylemeliyim ama tam da ‘Diva’ya yakışır bir ‘TukTuk’ tasarladıkları da bir gerçek.

Koltukları Hint ineği ile kaplanmış ve süslenmesinler 5 kg Swarovski taş kullanılmış. Ben şimdi heyecanla Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın ‘TukTuk’larının fotoğraflarını bekliyorum.

Bu üç ismin içinde yer aldığı gezi programının içeriğini bilemem ama çok renkli geçeceği ve sosyal medyaya bolca malzeme vereceği kesin.

Ekran ‘magazin figürleri’ üretmeye devam ediyor

Sabahların güldüren sesi Adem Metan’ın yeni adresi; Radyo Viva

Aslına bakarsanız bu durum yarışma programları ile ortaya çıktı. Ekrana dair herhangi bir iş yapmamalarına rağmen BBG (Biri Bizi Gözetliyor) , gelin-kaynana/evlilik programları ve son olarak da Tv8’de yayınlanan formatlar ardı ardına magazin figürleri üretmeye başladı.

İşin enteresan yanı birçok insan bu tarz programları izlerken ‘Ya bu kadar da olmaz, mahsus yapıyorlar’ diyor yine de izlemeye devam ediyor. Böylece de o programlara tıpkı bir yerde çalışır gibi sürekli gelen ama gerçek hayatta hiçbir şey üretmeyen, hiçbir işi gücü olmayan bu insanları bir anda tanıyor hale geliyoruz.

Dün ekşi sözlükte ‘Bahar Candan’ ile ilgili yazılmış bir paragraf okudum. Ben bu isimle ilgili yorum yapmayacağım ama yazılanlara hak verdiğimi de söylemeliyim. Şöyle diyordu sözlük yazarı; ‘Bahar Candan üzerinden yani onu aşağılayarak kendinizi zeki ve kültürlü görmeye çalışıyorsunuz. Oysa Bahar sadece -magazin figürü- olmanın kaymağını yemek için o şekilde davranıyor.’

Tabii bu tarz insanların ‘magazin figürü’ olmanın nimetlerinden nasıl faydalandıklarını bilemeyeceğim ama bu şekilde manşet olabildikleri sürece bu ekrandan bu figürlerden daha yüzlercesi geçer.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder