Hakan Çelik Sabancı Holding’in 29 Ekim mesajı
HABERİ PAYLAŞ

Sabancı Holding’in 29 Ekim mesajı

Haberin Devamı

Sabancı, Koç ve Doğuş Holding gibi Türkiye’nin önde gelen toplulukları genellikle bu aylarda yıl sonu değerlendirmeleri için sohbet davetleri yapar. Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul ile önceki gün öğle yemeğindeydik.

Bu kez ekonominin genel gidişatı ya da topluluğun faaliyetleri için değil, 29 Ekim’i konuşmak üzere oradaydık. Başlı başına bir araya gelmeyi hak eden, üzerinde durulması ve konuşulması gereken Cumhuriyet Bayramı’mız...

Türkiye’nin en köklü ve en değerli topluluklarından Sabancı, 29 Ekim’i nasıl görüyor? Nasıl bir mesaj vermek istiyor? Bunun yanıtını aldım. Zafer Kurtul ve Sabancı Holding Kurumsal İletişim Direktörü Filiz Karagül Tüzün’ün ev sahipliğindeki yemekte, topluluğun 29 Ekim’de kamuoyu ile paylaşacağı mesajı da görmüş oldum. Puck Global reklam ajansı ve Anima İstanbul’un yapımcılığında bir de reklam filmi hazırlanmış.

Bugünden itibaren bizim CNN Türk dahil pek çok kanalda izleme imkânı bulacaksınız. Bu film vesilesiyle sanatçı Hümeyra ilk kez dublaj çalışması için mikrofon başına geçmiş. Gazetelerde yarın yayımlanacak ilan metni şöyle: “Bilgin ve azmin varsa seni diğerlerinden güçlü kılan...

Hedefin varsa önünde; ardındakilere ışık tutan Güven vermek varsa cesaretinle, 90 yılı aşkın geçmişinde Birlik olmak varsa tek bayrak altında sımsıkı Vatanın her köşesinde İşte o zaman Cumhuriyet var.” İletişim çalışması geleneksel medya mecralarıyla sınırlı değil.

Sabancı’nın sosyal medyadaki 29 Ekim kampanyası #93YıldırBirlikte etiketini taşıyor.



Ortadoğu’daki karmaşık ortama komşu Türkiye’nin laik, demokratik bir cumhuriyet olarak yoluna devam etmesi önemli. Anadolu; etnik, sosyolojik ve demografik açıdan çok renkli, çok kültürlü bir coğrafya...

Bizi bir araya getiren, dayanışma ruhumuzu güçlendiren en önemli sembollerden biri Cumhuriyet. Sabancı’nın bu ilanı zaman ve içinden geçilen süreç açısından değerli.



Zafer Kurtul’un ekonominin geleceğiyle ilgili görüşlerini de kısaca aldım. 2017 için daha iyimser.

Yakın gelecekte büyük ve istikrarlı büyüme trendi yakalamak için demokrasi ve serbest piyasa ilkelerine sıkıca sarılmak gerektiğinin altını çizdi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder