Spor Sabri ortalığı karıştırdı

Sabri ortalığı karıştırdı

Paylaş
Sabri ortalığı karıştırdı

Galatasaray'lı Sabri Sarıoğlu'nun sarı-kırmızılı taraftarlarının isteği üzerine tribünlere "Üçlü" çektirmesi, Şükrü Saracoğlu Stadı'nı karıştırdı

Spor Toto Süper Lig’de oldukça sıkıntılı bir dönem geçiren Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında deplasmanda 0-0 berabere kalarak moral buldu.

Fenerbahçe karşısında Kadıköy’deki son lig galibiyetini 1999 yılında alan Galatasaray, 11 sezon sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’ndan puan çıkarmayı başardı.

Teknik direktör Gheorghe Hagi yönetimindeki ilk maçında sergilediği futbolla göz dolduran Galatasaray, Fenerbahçe karşısında savunma ağırlıklı bir futbol oynayarak, bu zorlu deplasmandan beraberlikle ayrıldı.

EN KÖTÜ 9. HAFTA TEKRARI

Galatasaray takımı, Fenerbahçe beraberliğiyle Spor Toto Süper Lig’de 9. haftayı 4 mağlubiyet ve 1 beraberlikle geçerken, tarihinin en kötü 9. hafta performansını da tekrarladı.

Sarı-kırmızılı takım, 1980-81 sezonunda da 9. haftayı 4 galibiyet, 4 yenilgi ve 1 beraberlikle geçmişti.

LİGDEKİ İLK BERABERLİĞİNİ ALDI

Galatasaray, bu sezon Spor Toto Süper Lig’deki ilk beraberliğini Fenerbahçe’den aldı. "Cim bom", bu sezon oynadığı lig maçlarında 4 galibiyet, 4 de mağlubiyet almıştı.

PİNO GÖZ DOLDURDU

Teknik direktör Gheorghe Hagi’nin Baros’un yokluğunda forvette görev verdiği Juan Pablo Pino, performansıyla göz doldurdu. Fenerbahçe karşısında tek forvetle oynayan Galatasaray’da ileride çoğu zaman yalnız kalan Kolombiyalı futbolcu, buna rağmen hareketli oyunuyla sarı-lacivertli defansa sıkıntılı anlar yaratmayı başardı.

SERVET’İN PERFORMANSI DİKKAT ÇEKTİ


Galatasaray’da eski teknik direktör Frank Rijkaard’la yıldızı barışmayan Servet Çetin’in, Hagi yönetimindeki ilk maçta performansı dikkati çekti.

Sarı-kırmızılı takımda bir dönem taraftarların en sevdiği futbolculardan biri olan ve savunmanın değişmez ismi durumunda bulunan, ancak Frank Rijkaard’la sık sık anlaşmazlık yaşayan Servet Çetin, Fenerbahçe derbisinde oldukça başarılı bir performans sergiledi.

Özellikle 4 gol yenilen Ankaragücü maçında eleştirilerin hedefi olan Servet’in, bir hafta sonra yaşadığı dönüşüm dikkatlerden kaçmadı.

AYHAN, SARI KART CEZALISI

Galatasaraylı futbolcu Ayhan Akman, Fenerbahçe derbisinin 42. dakikasında gördüğü sarı kart sonrası cezalı duruma düştü.

Spor Toto Süper Lig’deki Bursaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Ankaragücü maçlarının ardından, Fenerbahçe karşılaşmasında da sarı-kart gören Ayhan, Medical Park Antalyaspor karşısında takımdaki yerini alamayacak.

SABRİ’NİN "ÜÇLÜ"SÜ STADI KARIŞTIRDI

Sabri Sarıoğlu’nun maç bittikten sonra Galatasaray taraftarlarının isteği üzerine tribüne kadar giderek "Üçlü" çektirmesi, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nı karıştırdı.

Galatasaray taraftarlarının olduğu tribünün önünde Sabri’nin "Üçlü" çektirmesinin ardından bazı Fenerbahçeli taraftarlar sahaya girmek isterken, güvenlik güçleri bu kişileri güçlükle engelledi.

Tüm stadın küfürlü tezahüratlarına, kulaklarını kapatarak karşılık veren Sabri’yi, antrenör Tugay Kerimoğlu yanına giderek soyunma odasına götürdü.

Haberin Devamı